Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Αργολίδας ο Παναργειακός!

Αν και στο σκορ προηγήθηκε η ΑΕ Ερμιονίδας, ο Παναργειακός ανταπέδωσε, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-1 και είναι ο κυπελλούχος Αργολίδας για την περίοδο 2018-19.

Πολύ δυνατή βροχή ξεκίνησε περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του τελικού στο γήπεδο Κρανιδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και να βρεθεί λίγο κόσμος στο γήπεδο (περίπου 250 άτομα), αλλά και να γίνει βαρύς ο αγωνιστικός χώρος δυσκολεύοντας τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Παρόλα αυτά, παίχθηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αφου και οι δυο ομάδες ήθελαν να αποχαιρετήσουν την αγωνιστική περίοδο με ένα έπαθλο (να θυμίσουμε οτι την Κυριακή έπεσε και η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής).

το φιλμ του αγώνα στο sport.argonafplia.gr

Συνθέσεις:

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Γιάννης Πάλλης): Γκιμούσης- Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Κορνελάτος (65’ Κατσέτης), Γεωργακόπουλος, Πούτσης- Κάλα (55’ Νικολούδης), Τριμπόνιας, Νικολόπουλος (75’ Σαλταπίδας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κούτσης): Φαρμάκης- Παναγιώτου (25’ Κυριακόπουλος), Καλύβας, Παπαϊωάννου, Μπούτας- Μενδρινός, Μαρίνης (Τσιμικλής), Καδάς- Μουσταφά (70’ Παιδάκης), Μαρουκάκης (82’ Συρεγγέλας), Μπουντόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected