Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στη Θύελλα με την αποχώρηση Φουστέρη

Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Καμαρίου, Βαγγέλης Φουστέρης δημοσιοποίησε την απόφαση του να μην συμμετάσχει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας που θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Φουστέρης που αποτέλεσε τον βασικό χρηματοδότη και ”ιθύνων νου” της Θύελλας Καμαρίου, μαζί με τους συνεργάτες του και κάποιους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο κατάφεραν να πετύχουν πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας πραγματικά επίπεδο τον σύλλογο, ο οποίος από το τοπικό βρέθηκε αν αποκλείει ομάδες της football league.

Ο ίδιος φέρεται να είναι αρκετά ενοχλημένος από την στάση κάποιων, οι οποίοι, αντί να σταθούν στο πλάι του συλλόγου στην δύσκολη προσπάθεια που έκανε, περιορίστηκαν σε μία στείρα και άνευ νοήματος κρητική, θεωρώντας μάλιστα την ομάδα ξεραμένη πριν καλά – καλά αυτή διεκδικήσει αυτό που δικαιούταν… δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις θα είναι αλυσιδωτές, αφού τον Βαγγέλη Φουστέρη θα ακολουθήσουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν ενοχληθεί από όλη αυτή την κατάσταση.

Αυτό που μένει είναι να δούμε και επισημαίνει και ο κ. Φουστέρης, είναι αν κάποιος ή κάποιοι από τους επικριτές μπει μπροστά στην προσπάθεια και αναλάβει την ομάδα.

Η ανακοίνωση του κ. Φουστέρη:

“Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που αγάπησα και αγαπώ , μετά από τέσσερις χρονιές πραγματικά υπέροχες !!!

2015-2016 Η ομάδα μας τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ….

2016-2017 Η ομάδα μας τερμάτισε στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ με την επιλογή να συμμετέχει στη Γ ΕΘΝΙΚΗ …..

2017-2018 Η ομάδα μας Πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και Κυπελλούχος Κυκλάδων νικώντας στον τελικό τον Πανθηραϊκό ομάδα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ….

2018-2019 Η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ καταφέρνοντας να παραμείνει στην κατηγορία και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά παρόλο που δεχθήκαμε ανηλεή πόλεμο από την διαιτησία και όχι μόνο .

Ταυτόχρονα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας αποκλείοντας την ΚΗΦΙΣΙΑ ομάδα που προέρχονταν από την Γ ΕΘΝΙΚΗ την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ομάδα Β ΕΘΝΙΚΗΣ και αποκτά το δικαίωμα να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου στους ομίλους του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ με αντιπάλους την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Μετά από πολύ σκέψη έχω πάρει την απόφαση ότι ήρθε η ώρα να πάνε την ομάδα παρακάτω νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και απόψεις , καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι είχα λάθος επιλογές και μάλλον εγώ δεν ήμουν αρκετά ικανός ….. Στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος καθώς θέλω να δώσω χώρο σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα να βγουν μπροστά και να την πάνε ένα βήμα μακρύτερα ……. Θα αναρωτηθούν πολλοί για πιο λόγο αυτή την δεδομένη στιγμή παίρνω αυτή την απόφαση …….

Είναι πολύ απλό καθώς είμαι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η μεθοδικότητα και η οργάνωση και θέλω η επόμενη μέρα της ομάδας να είναι ομαλή.

Ανέλαβα την ομάδα στο Τοπικό πρωτάθλημα την παραδίδω Γ ΕΘΝΙΚΗ …..”

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected