Κατηγορίες
Football League - ΕΠΣ Πέλλας

Μειώθηκε η ποινή του Κουσκουνά, κέρδισε στα χαρτιά το ματς στην ΕΠΣ Πέλλας ο Φίλιππος Σταυροδρομίου

Τέσσερις υποθέσεις δίκασε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μεταξύ αυτών της έφεσης του Νίκου Κουσκουνά επί της πρωτόδικης απόφασης (τιμωρήθηκε για 7 αγωνιστικές), με την οποία μειώνεται η ποινή στις τέσσερις, όπως επίσης και της έφεσης που άσκησε ο Φίλιππος Σταυροδρομίου για την αναμέτρηση της Α Ερασιτεχνικής με την Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης για την ΕΠΣ Πέλλας.

Αναλυτικά :

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. Εξαφάνισε την με αριθμό 79/2019 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League. Αποφάνθηκε ότι ο εγκαλούμενος τέλεσε μια πειθαρχική παράβαση του άρθρου 10 παρ.1 περ. δ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 27/12-3-2019 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Δίκασε επί της με αριθμ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 185/28-2-2019 ένστασης που υπέβαλε το Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. Δέχτηκε την ένσταση. Κήρυξε την απώλεια του  ποδοσφαιρικού αγώνα που έληξε με τέρματα 3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ) έναντι  τερμάτων 2  της γηπεδούχου ομάδας (ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ) που διεξήχθη  στο γήπεδο Σταυροδρομίου στις 27-2-2019 μεταξύ των ανωτέρω ποδοσφαιρικών ομάδων στο πλαίσιο πρωταθλήματος κατηγορίας Α2 Ερασ/κη.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του Θεόδωρου Σαββίδη, εκπροσώπου του σωματείου ΑΟ ΞΑΝΘΗ Κ-15 και της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κατά της υπ’αριθμ. 92/21.3.2019 οριστικής απόφασης του  Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & Α.Ο. ΙΣΤΙΑΙΑΣ, κατά της υπ’ αριθμ. 10/7.3.2019  απόφασης της  Πειθαρχικής Επιτροπής της  ΕΠΣ Ευβοίας και του σωματείου Α.Σ. ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.»