Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η φιέστα του ΠΑΟΚ απόψε στο “Draw” Cafe!

Η Θεσσαλονίκη ζει από χτες σε ρυθμούς… φιέστας, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής στην κατάμεστη Τούμπα. Μαίνεται με αμείωτο ενδιαφέρον η «μάχη» της παραμονής στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Απόψε λοιπόν το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) θα σας προσφέρει την αναμέτρηση του “δικεφάλου” με τον Λεβαδειακό, που θα σφραγίσει τον τίτλο και θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσουν έναν τίτλο μετά από 34 χρόνια!

Στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια μεγαλοπρεπέστατη φιέστα υποδεχόμενος τον, ήδη υποβιβασμένο, Λεβαδειακό. Άπαντες στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι έτοιμοι να γευτούν το γλυκό νέκταρ του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και η νύχτα προμηνύεται μακρά και γιορτινή.

Στα αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ, Πέδρο Ενρίκε και Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση προκειμένου να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας. Επιστρέφει ο Άκπομ, απών ο Μαρκόφσκι για τους Βοιωτούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P