Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει και ο Γεωργίου στους Σαρακηνούς

Μια ακόμη ευχάριστη είδηση έσκασε στους Σαρακηνούς ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική, Θύελλα Σαρακηνών.

Όπως αναφέρει το Pellasports, θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ο Βαγγέλης Γεωργίου, με την διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη να δίνει τα χέρια με τον Αρνισσιώτη άσο που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν που πέρασε.

Ο 30χρονος μεσοαμυντικός συνεχίζει στους Πειρατές αφού τόσο αυτός, όσο και η διοίκηση επιθυμούσαν την συνέχιση της συνεργασίας.

Ως γνωστόν ο παίκτης της Θύελλας έγινε γνωστός στο φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με τον οποίο μάλιστα είχε και ευρωπαϊκές συμμετοχές στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάποιοι λόγοι όμως, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στον Δικέφαλο από τον οποίο αποχώρησε για να αγωνιστεί στην συνέχεια σε Καβάλα, Πανσερραϊκό, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλη, Επανωμή, Χανιά, Αιγινιακό, Μακεδονικό.

Σίγουρα το περασμά του από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αλλά και οι 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League αποτελούν αξιόπιστα και σοβαρά εχέγγυα για την παρουσία του σε μια ομάδα, που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα Εθνικά πρωταθλήματα, αγωνιζόμενη στην Γ’ Εθνική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected