Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανηγυρισμοί στον Φαίακα Κέρκυρας!

Την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία πανηγύρισε ο Φαίακας Κέρκυρας καθώς επικράτησε επί του ΓΑΣ Κιλκίς με 19-14, «έσπασε» την έδρα του και με 2-0 νίκες στη σειρά του χρόνου θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με θεατές και από τις δύο ομάδες, ο δεύτερος τελικός ήταν αμφίρροπος όπως αναμενόταν με την ομάδα της Κέρκυρας να ξεσπά σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, ο ΓΑΣ Κιλκίς ξεκίνησε με τον Δούγια σε θέση πλέι-μέικερ καθώς Γρηγοριάδης και Ιλερής δεν μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σημερινό αγώνα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και με όπλο την καλή τους άμυνα έφτασαν στο 6-3 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Ο Φαίακας όμως ισοφάρισε τον αγώνα καθώς βρήκε γκολ απέναντι στην άμυνα του Κιλκίς. Στο 25ο λεπτό του αγώνα, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα της ομάδας του Κιλκίς καθώς ο τερματοφύλακας Αστέρης Τριανταφύλλου αποχώρησε τραυματίας μιας και δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Το ημίχρονο βρήκε τον ΓΑΣ μπροστά με 8-7.

Στο δεύτερο μέρος, δύο γρήγορα τέρματα από τον Πιστόλα έδωσαν και πάλι αέρα τριών τερμάτων για το Κιλκίς. Κάπου εκεί όμως η επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων μπλόκαρε και ο Φαίακας με γκολ των Κορακιανίτη και Οικονόμου όχι μόνο έφτασε στην ισοφάριση, αλλά και με ένα σερί 7-1 υπέρ του πέρασε μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι ο Φαίακας έφτασε στη νίκη που του έδωσε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ενδεικτικό της μεγάλης τους θέλησης ήταν το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασαν σε κλάματα.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 14-19

Τα πεντάλεπτα: 0-0, 3-1, 5-3, 6-4, 7-6, 8-7 (ημχ.)10-9, 11-12, 12-13, 14-15, 14-16, 14-19

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Λαζαρίδης): Τριανταφύλλου, Γιαβασίδης 2, Σ. Φαχουρίδης, Β. Τοκατζόγλου 1, Δούγιας 2, Μέγκας, Κουσίδης, Α. Φαχουρίδης, Πιστόλας 5, Βιολιτζής 3, Α. Τοκατζόγλου 1, Σακαλής, Κοβλακάς, Μαυρόπουλος, Β. Βαφειάδης, Α.Βαφειάδης.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κακαρούγκα): Κουλούρης 1, Βάγιας, Νάστος, Κατσακιώρης, Δόϊκας, Τζούκας 1, Τσόνας, Δελλής 2, Σκανδάλης 4, Ριγανάς, Πίτος 2, Κουτσικόπουλος 2, Κορακιανίτης 3, Οικονόμου 4, Σουλάνης, Πάλλας.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 3/4-4/6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected