Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Κώστας Γιοβανόπουλος : “Το ευχαριστώ και η αξέχαστη εμπειρία για την Ακαδημία Βέροιας στο αθλητικό περιβόλι της Ξάνθης”

Το “ευχαριστώ” της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας προς τους υπευθύνους της Ξάνθης για την εξαιρετική φιλοξενία τους, αποτυπώνεται στην επιστολή του προς όλα τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά :

“Στο Αθλητικό Περιβόλι της Ξάνθης.

Η επιλογή της συμμετοχής μας στην πασχαλινή γιορτή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ξάνθης ήταν ένας ολοζώντανος πασίχαρος θησαυρός. Η υγιέστερη αθλητική επένδυση που μπορούσαμε να προσδοκούμε πρώτα για τους αθλητές μας και οπωσδήποτε για τους γονείς, τους προπονητές, και τους διοικούντες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βεροίας. Υπήρξε μία αποστολή γεμάτη εμπνεύσεις και παραδείγματα, γόνιμη και πυροδοτική, ζωήρρυτος και ιδεοφόρος.

Το επιτελείο του ΑΟΞ και της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν δια του αποτελέσματος μπρος στα μάτια μας τη ρήση του ποιητή που έγραψε περίπου πως «…όπου όλα καταρρέουν στης καταστροφής τη θλίψη, αρκεί η Ευγένεια για να ανθίσουν και πάλι τα σύμπαντα.» Πρόθυμοι και οργανωτικοί όλοι τους, προσηλωμένοι στο σκοπό εκ πεποιθήσεως και όχι εκ διαταγής, φιλόξενοι και νουθετικοί, γνήσια αισιόδοξοι και με την αυτοπεποίθηση της γνώσης, μοιράστηκαν αθρόα τη λάμψη της ταπεινότητας στην αυθεντικότερη μορφή αθλητικής προσφοράς. Ευγενείς με την έννοια των καλών σπορέων, στην ψυχή, στην καρδιά, στην άμιλλα, στο χορτάρι, στην κατήχηση των ολυμπιακών ιδεωδών. Τους ευχαριστούμε εκ μέσης καρδίας.

Ένα διήμερο στο αθλητικό περιβόλι της Ξάνθης ήταν αρκετό για να αντλήσουμε έμπνευση και ενέργεια. Η αγαθή προαίρεση κι ο επαγγελματισμός στην υλοποίηση, είναι τα εφόδια που μόνο με κόπο, αντοχή, επιμονή και διάρκεια μπορεί να οδηγήσει στην καρποφορία. Ας συνεχίσουμε τολμηρότερα κι εμείς, με το απαύγασμα πίστης που διδαχθήκαμε. Με τους νέους μας φίλους δε, ας τολμήσουμε την αποφασιστικότερη εμπλούτιση ενός ανάλογου σωτήριου υπέρ παίδων πόλου στον τόπο μας. Καιρός να γίνουμε περισσότεροι, ποιοτικότεροι, δοτικότεροι, καλύτεροι αθλητικοί γονείς.

Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected