Κύπελλο Ελλάδος

Περίπατος της ΑΕΚ στη Λαμία και πρόκριση στον τελικό

Με τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις, η ΑΕΚ νίκησε 4-0 στη Λαμία και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το «παρών» για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και για τρίτη σερί θα παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος της στέρησε το τρόπαιο τα δύο προηγούμενα χρόνια! Ενδεχομένως και γι’ αυτό τον λόγο οι παίκτες του Χιμένεθ δεν έπαιξαν απλά για την πρόκριση (με δεδομένο ότι είχαν και το 2-0 του πρώτου αγώνα) αλλά έδειξαν και μια τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν τέσσερα γκολ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια και κέρδισαν για πρώτη φορά στη Λαμία μετά από 49 χρόνια, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενόψει του τελικού που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Εκεί όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο, το οποίο μπορεί να σώσει μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ.

«Μελανό» σημείο σε έναν γενικά πολύ καλό αγώνα για την «Ένωση» ήταν ο τραυματισμός του Λούκας Μπογέ, ο οποίος πάτησε άτσαλα και αποχώρησε με φορείο στο 87′, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Λαμία : Κατσίκας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Ασούμπρε (69′ Βασιλαντωνόπουλος), Ρόμανιτς (58′ Πίτι), Μπερτόγλιο, Καραμάνος, Μπαράλες (56′ Μπλάζιτς)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστισιτς (75′ Μπότος), Μπακασέτας, Λιβάγια, Μάνταλος (67′ Γιούσης), Πόνσε (59′ Μπογέ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected