B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέος προπονητής στη Θύελλα Σταυρού ο Χρήστος Ζαρογιάννης! Το “ευχαριστώ” της διοίκησης στον Γιώργο Μυλωνά

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Σταυρού!

Αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου και 10 περίπου μέρες πριν την έναρξη των play off, η διοίκηση της Θύελλας Σταυρού προχωρά σε αντικατάσταση προπονητή.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά μέσω της σελίδας που διατηρούν οι “πράσινοι” στα Social Media, ο Γιώργος Μυλωνάς αποχωρεί λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο όπως έπραξε καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως προκύπτει από τη δεύτερη ανακοίνωση που ανήρτησε η διοίκησης της Θύελλας, νέος προπονητής είναι ο Χρήστος Ζαρογιάννης ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Ραφαήλ Μπαντή, αναλαμβάνουν την ομάδα και πέφτουν με τα…μούτρα στη δουλειά μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής των “πρασίνων” στα play off.

Ο 33χρονος προπονητής (κάτοχος διπλώματος UEFA C), Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Άγιαξ Ημαθίας και ποδοσφαιριστής της Νίκης Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αναλαμβάνει για πρώτη φορά ανδρικό τμήμα και μάλιστα λίγο πριν από τη συμμετοχή της ομάδας σε αγώνες διαβάθμισης στη Β Ερασιτεχνική.

Η ανακοίνωση για τον Ζαρογιάννη :

Η ανακοίνωση για τον Μυλωνά :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected