Κατηγορίες
Super League 1

Δύο νεαροί παίκτες του Ατρομήτου ετοιμάζουν βαλίτσες για Νότιγχαμ!

Δύο ταλαντούχοι παίκτες από την ακαδημία του Ατρομήτου έλαβαν επίσημη πρόσκληση από την Νότιγχαμ Φόρεστ για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στις ποδοσφαιρικές απαιτήσεις του Νησιού.

Το Sport24.gr παρουσιάζει τα ονόματά αμφότερων που είναι και διεθνείς στα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων:

Ο πρώτος, είναι ο Γρηγόρης Πιετρής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που καλύπτει τις θέσεις “6” και “8” στον αγωνιστικό χώρο. Είναι γεννημένος το 2002 και βρίσκεται στα κλιμάκια του Ατρόμητου από την Κ-13. Μάλιστα, ο Πιετρής ήταν βασικό στέλεχος της “γαλανόλευκης” που κατέκτησε το 2017 την πρώτη θέση στο Aegean Cup που είχε πραγματοποιηθεί στην Τουρκία. Στον τελικό, τότε, η Εθνική Παίδων σήκωσε το τρόπαιο με νίκη 1-0 επί των γηπεδούχων.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Πιετρής δεν θα ταξιδέψει μόνος του στην Αγγλία. Μαζί του θα είναι και ο Φώτης Πίκουλας. Ο Πίκουλας είναι επίσης γεννημένος το 2002, αγωνίζεται στον Ατρόμητο από το καλοκαίρι του ’18 και παίζει τόσο στη μεσαία γραμμή, όπως ο Πιετρής, όσο και ως δημιουργός πίσω από τους επιθετικούς. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο 17χρονος τα είχε κάνει στον Πανιώνιο.

Η ελληνική δυάδα θα βρεθεί στο Νότιγχαμ από τις 29/4 έως και τις 4 Μαΐου. Ο αγγλικός σύλλογος έχει στείλει εδώ και σχεδόν ένα μήνα επίσημη πρόσκληση στον Ατρόμητο από τον οποίο και ζήτησε σχετική άδεια για τη δοκιμή των δυο ποδοσφαιριστών.

Η απάντηση της ομάδας του Περιστερίου ήταν άμεσα και θετική και έτσι την Δευτέρα οι δυο Έλληνες παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αγγλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected