Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο - Συνεργάτες

Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τους συμμετέχοντες στο 2ο SportX Camp, scouters και από Σαχτάρ, Χετάφε, Βαγιαδολίδ, Καρλσρούη!

Μετά την περσινή επιτυχία του SportX Camp, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις “LOLAS” στη Σουρωτή και την επιλογή ποδοσφαιριστών από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όλο και περισσότεροι scouters έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη φετινή διοργάνωση!

Χαρακτηριστικό είναι πως στους συλλόγους που έχουν προστεθεί στο team που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, είναι η σπουδαία Σαχτάρ Ντόνετσκ, οι ισπανικές Χετάφε και Βαγιαδολίδ, ενώ το παρών θα δώσει και scouter από την Καρλσρούη, τη γερμανική ομάδα που έχει παραδοσιακά το “κοκαλάκι της νυχτερίδας” και επιλέγει παίκτες με σπουδαία μεταπωλητική αξία.

Το τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία management SPORT EXPERTE με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων και ικανών νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων από το 2003 ως και το 2006 που επιθυμούν να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Περισσότεροι από 20 scouts για 88 επίλεκτους ποδοσφαιριστές!

Στο αθλητικό Κέντρο LOLAS στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με περισσότερους από 20 διεθνείς scouter και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων θα επιλέξουν τους καλύτερους!

Εκπρόσωποι συλλόγων όπως οι Hertha BSC, 1. FC Köln, Eintracht Frankfurt, DynamoDresden, FC Red Bull Salzburg, Dynamo Zagreb έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία στους στη Θεσσαλονίκη.

Αναμένονται οι VfB Stuttgartt, TSG Hoffenheim, DAC 1904 SC Freiburg, FC Schalke 04, Karlsruher SC, Fortuna Düsseldorf, FC Viktoria Köln 1904 e.V. FC Augsburg, 1. FC Nürnberg, SV Werder Bremen, Hamburger SV, Bayer 04 Leverkusen και εκπρόσωποι αγγλικών, βελγικών, γαλλικών, ολλανδικών ομάδων οι οποίοι θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα 

Το τριήμερο 24-26 Μαΐου 2019, η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη!

Πρωτοποριακός σχεδιασμός!

Οι 88 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2003 ως και το 2006 που θα κληθούν στο 2ο SportX Camp μέσω υπόδειξης των προπονητών τους ή των ανθρώπων της Sport Experte μέσω αγώνων αξιολόγησης, θα χωριστούν σε 8 ενδεκάδες σύμφωνα με την ηλικία τους.

Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, επιλεγμένο από την Sport Experte, που θα καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αγώνων στο SportX Camp. Επίσης, θα παραβρίσκεται τριπλέτα διαιτητών, μασέρ, φυσιοθεραπευτές, ιατροί και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων, οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά μίας (1) εβδομάδας στην έδρα του συλλόγου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μετακίνηση, διατροφή, διαμονή) με στόχο να διεκδικήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όσοι παίκτες δεν επιλεγούν, το γραφείο της SPORT EXPERTE θα αναλάβει να τους φέρει σε επαφή και με άλλες ομάδες, ενώ ειδικό κεφάλαιο για την εταιρία είναι η παρουσία του JÜRGEN KOHLER, με την τεράστια καριέρα ως παίκτης, προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής, ο οποίος και προτείνει τους παίκτες στις ομάδες στις οποίες μεγαλούργησε (Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου κ. ά.)

Οι επιτυχίες του 1ου SportX Camp ήταν δεδομένες!

ο 1o SportX Camp πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου LOLAS στη Σουρωτή από την Παρασκευή 4 ως και την Κυριακή 6 Μαΐου 2019. Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος ήταν ο έμπειρος FIFA Agent Oliver Wölki και άμεσοι συνεργάτες του οι Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης με δεκάδες μεταγραφές στην καριέρα τους. Η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με αναγνωρισμένους σκάουτερ μεταξύ των οποίων οι Gernot Sick – (Red Bull Leipzig), Ben Manga – (Eintracht Frankfurt), Manfred Dubski – (Schalke 04), Dimond Dramis – (Arsenal), αξιολόγησαν 66 ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2001 ως 2004 και επέλεξαν 11 αθλητές!

Το #2 Διεθνές Scouting Camp στην Ελλάδα, είναι γεγονός!

Οι ιθύνοντες της SPORT EXPERTE

OLIVER WÖLKI: Είναι ο διευθυντής του γραφείου της Sport Experte στη Γερμανία. Πρώην ποδοσφαιριστής, με 200 συμμετοχές σε γερμανικούς συλλόγους μεταξύ των οποίων οι Ντάρμσταντ, Μανχάιμ, Ουλμ, Σβέρτζιγκεν και Έπιγκεν αγωνιζόμενος ως μέσος.
Πλέον ασχολείται με την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο και με σημαντικές μεταγραφικές επιτυχίες σε ομάδες της Ευρώπης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A, ο οποίος έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και πλέον δραστηριοποιείται στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, αποτελεί βασικό και μόνιμο συνεργάτη της SPORT EXPERTE

Ο σκοπός και η φιλοσοφία της SPORT EXPERTE

  • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
  • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, θέληση, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, σκέψη και φαντασία
  • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε παίκτη ξεχωριστά διαθέτουν ηγετικές τάσεις, θέληση, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, σκέψη και φαντασία
  • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

Δωρεάν Παροχές της SPORT EXPERTE

  • Συνεχής αξιολόγηση των αθλητών με τους οποίους συνεργάζεται
  • Συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες (εργοφυσιολόγους, διατροφολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους κ.ά)
  • Εφαρμογή προπονητικών μονάδων προσαρμοσμένων στο ηλικιακό επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή με έμπειρους personal trainers
  • Επαγγελματική καθοδήγηση

Η οργάνωση του SPORTX CAMP

  • Στο camp θα δημιουργηθούν ομάδες, από 11 ποδοσφαιριστές η κάθε μια.
  • Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, όπως επίσης και γυμναστή. Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων. Επίσης, στους αγώνες θα υπάρχει τριπλέτα διαιτητών.
  • Κάθε παιχνίδι διαρκεί 1 ώρα (2 ημίχρονα Χ 30΄)
  • Θα διεξαχθούν συνολικά τρία παιχνίδια (Σάββατο πρωί και απόγευμα, Κυριακή πρωί) στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου LOLAS

Οι στόχοι του SPORTX CAMP

  • Επιλογή ποδοσφαιριστών από τους παρευρισκόμενους scouters και agents με σκοπό οι διακριθέντες να μεταβούν στα προπονητικά κέντρα των συνεργαζόμενων ομάδων σε ημερομηνία που αυτοί θα ορίσουν για μια εβδομάδα με τα έξοδα πληρωμένα (εισιτήρια, διαμονή, διατροφή) για να διεκδικήσουν μια μόνιμη θέση κι ένα συμβόλαιο συνεργασίας
  • Επιλογή ποδοσφαιριστών από την SPORT EXPERTE για δοκιμαστικά και σε άλλους συλλόγους εκτός των προαναφερόμενων ανά την Ευρώπη
  • Επιλογή ποδοσφαιριστών για συνεργασία και υπογραφή συμβολαίων με την SPORT EXPERTE

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της SPORT EXPERTE εγγυάται για τη διεξαγωγή ενός καθ’ όλα άψογου σε οργάνωση και επαγγελματισμό scouting camp επιλογής ποδοσφαιριστών που θα δώσει τη μέγιστη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Τηλ. 6930 393091

– Facebook: SportX Camp

– E-mail: SportXCamp@gmail.com

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δώρα Ιωακειμίδου, ΟΑΣΠΕ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected