Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Καλή επιτυχία Γιάννη Ουσταμπασίδη!

Ένας άνθρωπος που έχει σπουδαία δράση στα κοινά της Αλεξάνδρειας αλλά και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με τη θητεία του ως πρόεδρος της ΑΕΑ, ρίχνεται στη μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητα του με την παράταξη του νυν δήμαρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη και το sportsup.gr του εύχεται καλή δύναμη στον αγώνα του!

Αναλυτικά το promo του που παρουσιάστηκε μέσω facebook :

“Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, με τον συνδυασμό Ώρα Ευθύνης.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που για ακόμη μια φορά με εμπιστεύτηκε και έδειξε την εκτίμησή του στο πρόσωπό μου.

Όπως πολλοί γνωρίζουν, τα τελευταία 15 χρόνια η ενασχόλησή μου και η παρουσία μου στα κοινά είναι έντονη και θεωρώ πως οτιδήποτε μου ανατέθηκε, κατάφερα, αξιοπρεπώς, να το φέρω εις πέρας.

Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης κ δηλώνω έτοιμος να αναλάβω την όποια ευθύνη μου ανατεθεί.

Ο δήμος μας συνεχώς προοδεύει, γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώνουμε ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προκειμένου να επέλθει η αλλαγή, πρέπει να εμπιστευόμαστε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, καθώς και την επιθυμία τους για δημιουργία μέσω της συνεισφοράς στα δρώμενα για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου που με ενθάρρυναν και με παρότρυναν να είμαι υποψήφιος για ακόμη μια φορά. Γνωρίζουν την διάθεσή μου για προσφορά στα κοινά του Δήμου μας και είναι δίπλα μου, αρωγοί, στην προσπάθειά μου αυτή.

Επιγραμματικά έχω διατελέσει :

-Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας (2011-2014)
-Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αλεξάνδρειας – Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (2015-2016)
– Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΑ (2014- 2019)
– Αντιπρόεδρος της τοπικής ενότητας Αλεξάνδρειας (2014-2019)
-Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας

Με εκτίμηση προς όλους τους υποψηφίους και με τις ευχές να γίνει ένας δίκαιος και καθαρός αγώνας από όλους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected