Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς κίνητρο η Ρεάλ, σε αντίθεση με τη Ράγιο (vid)

Αδιάφορη, χωρίς φαντασία και Μπενζεμά, η Ρεάλ ηττήθηκε (1-0) έπειτα από έξι σερί διπλά στο «Βαγιέκας» και έδωσε μικρή ελπίδα παραμονής στους νικητές.

Μισοπεθαμένη για την κατηγορία η Βαγιεκάνο, αναζητούσε ένα θαύμα για να σωθεί. Ουραγός, άτσαλη ομάδα, αλλά κατάφερε κάτι σπουδαίο για το μέγεθός της, να νικήσει 1-0 τη Ρεάλ και να ελπίζει, έστω και με τις πιθανότητες στο -6 πλέον από την παραμονή να μην είναι μαζί της.

Έξι σερί διπλά της είχε κάνει στο «Βαγιέκας» η Βασίλισσα, αλλά αυτή τη φορά είχε πραγματικά τα χάλια της και της άξιζε να ηττηθεί και να ξεμείνει στο -18 από την Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα την αγωνιστική που η μισητή αντίπαλός της σήκωσε την κούπα της La Liga.

Συνθέσεις

Βαγιεκάνο (Πάκο Χέμεθ): Γκαρθία, Τίτο, Μπα, Γκάλβεθ, Πόθο (85’ Τρέχο), Μάριο Σουάρεθ (76’ Μεδράν), Μορένο, Αγκμπο, Χάβι Γκέρα, Εμπάρμπα, Μπεμπέ (78’ Αλβαρο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Βαγιέχο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Θεμπάγιος (60’ Μπραΐμ Ντίαθ), Γιορέντε. Κρόος, Μόντριτς (73’), Μαριάνο (83’ Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected