Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλαμάτας με τον θάνατο γνωστού οπερατέρ στον σαϊτοπόλεμο (vid)

Ένα τραγικό γεγονός επισκίασε το Σαϊτοπόλεμο που έγινε στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει η Φωνή της Μεσσηνίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες «ξέφυγε» σαΐτα προς το πλήθος με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άνδρα φωτογράφο που παρακολουθούσε το δρώμενο.

Οπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος ο οπερατέρ «είναι νεκρός» καθώς «δέχθηκε τραύμα στο κρανίο, στον εγκέφαλο ουσιαστικά».

Ο κ. Μπέζος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για την ταυτότητα του 53χρονου, όμως σύμφωνα με όσα του μετέφεραν «εργαζόταν ως εικονολήπτης σε τοπικό σταθμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στο συγκεκριμένο σημείο της Καλαμάτας βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Αμέσως μετά το ατύχημα άρχισαν να αποχωρούν φοβισμένοι από το σημείο.

Από αναρτήσεις στο Twitter ανέφεραν ότι ο άτυχος εικονολήπτης χτυπήθηκε στο σοβαρά -κάποιοι υποστήριζαν ότι το τραύμα είναι στο κεφάλι- και πως έπεσε στο έδαφος.

Κατά τις ίδιες -ανεπιβεβαίωτες ακόμη- μαρτυρίες, παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο, ενώ το ασθενοφόρο που έφθασε παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected