Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν πουλά μόνο ο Άγιαξ, αποκτά κιόλας και μάλιστα με super deals!

Ο κανόνας είναι το αντίστροφο! Συνήθως νεαροί σούπερ ταλαντούχοι παίκτες του Άγιαξ φεύγουν από την Ολλανδία για κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνήθως διαπρέπουν! Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση η πορεία είναι ανάποδη.

Ο Άγιαξ πίεσε πολύ τη «Βασίλισσα» για τον Μάρτιν Όντεγκαρντ και σύμφωνα με την De Telegraaf η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρει το youngtalents, η παλιά δόξα της ομάδας και νυν αθλητικός διευθυντής του «Αίαντα» Μαρκ Όφερμαρς δεν κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα του 20χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού ωστόσο τουλάχιστον παίρνει τον παίκτη με διετή δανεισμό στον οποίο θα υπάρχει ρήτρα επιστροφής του παίκτη στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2021 με κάποιο ποσό που δεν έγινε ακόμη γνωστό.

Έτσι ο Άγιαξ θα κάνει δικό του τον παίκτη και η Ρεάλ δε θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης αφού στη Μαδρίτη ξέρουν ότι ο Όντεγκαρντ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα τους ενδιαφέρει μετά από μία διετία.

Φέτος με τη φανέλα της Φίτεσε κάνει τη κορυφαία σεζόν της καριέρας του έχοντας πετύχει 6 τέρματα και 9 ασίστ σε 29 εμφανίσεις στην Eredivisie.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected