Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Γενικά

Το sportsup.gr για τον 1ο όμιλο της Β ΕΠΣ Ημαθίας : Οι “παστελάδες”, οι “non-stop” και τα ρεκόρ!

Για ακόμη μία σεζόν, το sportsup.gr καταγράφει λεπτό προς λεπτό τα αθλητικά δρώμενα στην Ημαθία, όχι όμως με μια απλή καταγραφή αλλά με αριθμούς και στατιστικές αναλύσεις!

Για το λόγο αυτό άλλωστε, οι συνεργάτες μας ετοιμάζουν τη Sports Data Base, μια βάση δεδομένων που με εκκίνηση την Ημαθία, θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει στα στοιχεία αυτά, να τα συγκεντρώνει και να τα προσθέτει σε ξεχωριστά προφίλ για κάθε ποδοσφαιριστή!

Ο νέος κανονισμός όμως των προσωπικών δεδομένων, έχει φρενάρει προς το παρόν τη δημοσίευση της νέας αυτής ιστοσελίδας, ωστόσο όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν και σύντομα θα είναι κοντά μας!

Με αφορμή το τέλος της κανονικής περιόδου στη Β Ερασιτεχνική, το sportsup.gr ξεκινά ένα αφιέρωμα για τα…κατορθώματα ομάδων και ποδοσφαιριστών στον 1ο όμιλο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα play offs που ξεκινούν την Κυριακή 5/5.

Πρώτος σκόρερ

Ο “μπόμπερ” του 1ου ομίλου ακούει στο όνομα Κυριάκος Χασάν. Ο 24χρονος (22/03/1995) επιθετικός του Ατρόμητου Διαβατού σημείωσε 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, από τα συνολικά 33 της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι πως σημείωνε περίπου ένα γκολ ανά αγώνα, καθώς αγωνίστηκε σε 15 αγώνες και συνολικά 1299 λεπτά συμμετοχής.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χρήστος Κοσέογλου της Θύελλας Σταυρού, που σημείωσε ένα λιγότερο (12), με τον 17χρονο (13/06/2001) φορ να τα πετυχαίνει σε 18 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα και 1589 λεπτά.

Κόκκινες κάρτες

Από τις πιο…κόκκινες χρονιές η φετινή στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής, καθώς οι διαιτητές αναγκάστηκαν να βγάλουν από το τσεπάκι τους 24 φορές την κάρτα, την ώρα που την περσινή σεζόν είχαν σημειωθεί 19 αποβολές.

Δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια ισάριθμες φορές τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα οι Αντώνης Λουκάς (Δόξα Λιανοβεργίου) και Στέλιος Καραπατσάς (Ολυμπιακός Λουτρού).

Οι…non stop

Δεκαοκτώ ήταν οι συνολικές αγωνιστικές τη φετινή σεζόν στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλα τα ματς ήταν συνολικά 13.

Αυτοί ήταν οι Λευτέρης Κίτσας, Ραφαήλ Πάτρας (Ολυμπιακός Λουτρού), Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Κουκουτσίδης, Γιώργος Μυλωνάς, Χρήστος Κοσέογλου (Θύελλα Σταυρού), Γιώργος Βλαχάβας, Γιώργος Τζήμας (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Αντώνης Αρβανιτίδης (Ατρόμητος Διαβατού), Σάκης Καμπάς, Σωτήρης Κακαγιάννης (ΠΑΟ Παλατίτσια), Δημήτρης Τσιβούλας και Σωτήρης Λίτσι (Αλιάκμων Νησελίου).

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές οι Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Γιώργος Βλαχάβας, Σάκης Καμπάς (παρά τα 39 του χρόνια!) και Αντώνης Αρβανιτίδης δεν έχασαν λεπτό συμμετοχής ενώ ο Ραφαήλ Πάτρας έχασε μόλις 10 λεπτά από τα συνολικά 1620.

Οι επιδόσεις των ομάδων

Την καλύτερη επίθεση της σεζόν είχε ο Ατρόμητος Διαβατού, που έφτασε τα 33 γκολ φέτος, η Θύελλα Σταυρού ακολούθησε με 32 και από 31 σημείωσαν ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και ο ΠΑΟ Παλατίτσια.

Την καλύτερη άμυνα είχε η εντυπωσιακή στον δεύτερο γύρο Δόξα Λιανοβεργίου, που δέχτηκε μόλις 15, ακολούθησε η ομάδα του Αλέξανδρου Δρένου με 17 γκολ και ο Ολυμπιακός Λουτρού που δέχτηκε 18.

Την καλύτερη εντός έδρας επίθεση είχε ο Ολυμπιακός Λουτρού, που έφτασε τα 21 ενώ την καλύτερη άμυνα είχαν ΠΑΟΚ Κουλούρας και Δόξα Λιανοβεργίου που δέχτηκαν μόλις τέσσερα έκαστος!

Τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ σημείωσε η Θύελλα Σταυρού, η οποία μάλιστα είχε και την καλύτερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό.

*ακολουθούν τα στοιχεία για τον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected