Κατηγορίες
Football League

Δημοσίευμα βάζει…βόμβα στη Football League μέσω των αδειοδοτήσεων!

Σκάει βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά τον 2ο της βαθμολογίας της Football League!

Για τα στάδια επιτήρησης έχετε ακούσει; Από τρία (πέρσι) έγιναν δύο (φέτος). Όποια ομάδα δεν περάσει το πρώτο τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Όποια ομάδα δεν περάσει το δεύτερο, τιμωρείται με -3 από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Το πρώτο στάδιο εχει καθυστερήσει.

Οι φάκελοι έχουν κατατεθεί από τον Φεβρουάριο, αλλά η ΕΠΟ καθυστέρησε πολύ να τους ελέγξει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Μετά από πιέσεις του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου που ζήτησε από τον Γραμμένο να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, οι φάκελοι ελέγθησαν και οι εισηγήσεις έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και θα ανακοινωθούν την προσεχή Παρασκευή (3/5).

Αποφάσεις που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime θα βάλουν… φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα! Οι ομάδες που έχουν πρόβλημα και δεν θα το περάσουν είναι οι Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα και Ηρακλής!

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και οι Θεσσαλοί θα… πέσουν στην 3η θέση (51β.) έναντι 52 του Πλατανιά που θα ανέβει 2ος και θα ορίζει πλέον αυτός την μοίρα του την τελευταία αγωνιστική.

Με νίκη οι Κρητικοί επί του Ηρακλή την Κυριακή κατοχυρώνουν το «εισιτήριο» για το μπαράζ ανόδου, εν αντιθέσει με τον «γηραιό» που από τους 42 βαθμούς πάει στους 39 και μένει εκτός 10άδας και θέλει μόνο νίκη στα Περιβόλια και γκέλα του Καραϊσκακη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα!

Να σημειωθεί οτι οι ομάδες έχουν δικαίωμα κατάθεσης υπομνημάτων, αλλά δύσκολα θα αλλάξουν οι αποφάσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected