Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Με επιτυχία οι αγώνες 60 επίλεκτων αθλητριών Κ15 στον Βόλο

Με τους αγώνες των 60 επίλεκτων αθλητριών Κ15 και ανοιχτή δράση στην Πλατεία Πανεπιστημίου για κορίτσια κάτω των 12 ετών, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της “Εβδομάδας Ποδοσφαίρου” στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή.

Οι κοπέλες κάτω των 15 ετών χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού Αντώνη Πριόνα και των συνεργατών του στο γήπεδο Όλγα Βασδέκη. Οι τέσσερις ομάδες απαρτίστηκαν από τις ακόλουθες παίκτριες:

Κίτρινη ομάδα (προπονητής ο κ. ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ): Εγγονοπούλου, Μπουσδούκου, Φωτιάδου, Τσιάρα, Τουρέτζουγλου, Μάρκου, Παπαδοπούλου, Τζουτζουράκη, Σκοτεινιώτη, Νιαβραδάκη, Πλακιά, Βάτσικα, Αναστασίου, Μουτσάκη, Φουντουλάκη.

Άσπρη ομάδα (προπονητής ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ): Αθανασοπούλου, Καλλέλη, Κόρδου, Μπαλτίδη, Μούκα, Μίσσια, Αντωνιάδη, Μουρτσέκα, Βαξεβάνη, Κατσιάνα, Χαχανούδη, Τσελέντη, Ιωαννίδη, Κρητικού.

Μπλέ ομάδα (προπονητής ο κ. ΞΙΜΕΡΑΚΗΣ): Μαγγοπούλου, Σκάγκου, Μάμανη, Ζιώγα, Αποστόλου, Κοκμοτού, Γαλάνη, Παπαϊωάννου, Ζαννιδάκη, Τριανταφύλλου, Παπαδήμα, Δούλη, Αχμάντ, Χριστάνα, Χατζοπούλου.

Κόκκινη ομάδα (προπονήτρια η κ. ΦΑΛΙΔΑ): Οικονομίδου, Σαββίδου, Παυλοπούλου, Τσέλα, Κερβικιάν, Γκέκα, Μουτσολάρη, Στυμωνιάρη, Μαριέτη, Τσακμακίδου, Γιαννακά, Κοντογόνη, Λάμπρου, Τσιγάρου.

Οι εμφανίσεις των ομάδων Κ15 ήταν προσφορά της NIKE, χορηγού της Ε.Π.Ο.

Αργότερα το απόγευμα, στο ξενοδοχείο της Κ15 έλαβε χώρα σεμινάριο με θέματα την ενδοοικογενειακή βία, την ισότητα των φύλων και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, από εκπρόσωπο της οργάνωσης “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”.

Το απόγευμα ήταν επίσης η σειρά των κοριτσιών κάτω των 12 ετών, να χαρούν το παιχνίδι, στο γηπεδάκι που έχει στηθεί στην πλατεία Πανεπιστημίου. Αγωνίστηκαν δεκάδες κορίτσια από τις τοπικές ακαδημίες και άλλα που προσήλθαν με τους γονείς τους, αφού η δράση ήταν ελεύθερη ως προς τις συμμετοχές, ενώ τα στελέχη της ομοσπονδίας μοίρασαν δώρα στις νεαρές αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που αφορούν στο γυναικείο ποδόσφαιρο εντάσσονται στο πρόγραμμα It’s a woman’s game το οποίο είναι εγκεκριμένο και χρηματοδοτείται από την UEFA, εκπονείται από την Τεχνική Επιτροπή και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο. στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπάλα παντού”.

• Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις της Εβδομάδας Ανάπτυξης υποστηρίζονται από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και τον δήμο Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected