Ακαδημίες Ημαθίας

Με παράλληλες δράσεις η παρουσία της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στο “Platamon Cup” (photos)

Στο “Platamon Cup” συμμετείχε η  Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, μια διοργάνωση που έλαβε χώρα στους Νέους Πόρους Πιερίας και διήρκεσε τρεις ημέρες.

Εκτός του αγωνιστικού, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αλλά και οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις όπως ο καθαρισμός της παραλίας της περιοχής.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο :

Την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αγίας Μαρίνας «Μέγας Αλέξανδρος» ταξίδεψε μέχρι τους Νέους Πόρους της Πιερίας προκειμένου οι νεαροί αθλητές του τμήματος Κ14 να συμμετάσχουν στο «Platamon Cup», ίσως ένα από τα πιο άρτια σε οργάνωση, φιλοξενία και γηπεδικές υποδομές, 3ήμερου Τουρνουά ποδοσφαίρου της Βόρειας Ελλάδας.

Σε μία συμβολική κίνηση, οι Προπονητές μαζί με τους αθλητές της Ακαδημίας, μετέβησαν στην πανέμορφη παραλία των Νέων Πόρων προκειμένου να συλλέξουν σκουπίδια και πλαστικά.

Με την πράξη τους αυτή, οι υπεύθυνοι της Ημαθιώτικης ποδοσφαιρικής Ακαδημίας , θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν τα οικολογικά αντανακλαστικά των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών, να εξάρουν τη σημασία της προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος αλλά και να δείξουν εμπράκτως με την πράξη τους αυτή, τις ευχαριστίες τους στους αρμόδιους φορείς του τουρνουά στο οποίο μετείχαν, θυμίζοντας σε όλους πως μία ποδοσφαιρική Ακαδημία έχει πρωτίστως στόχο την εκπαίδευση και την καλλιέργεια των παιδιών και εν συνεχεία την εκμάθηση του ποδοσφαίρου μέσα από την ατομική αλλά και ομαδική δουλειά!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας «Μέγας Αλέξανδρος» Αγίας Μαρίνας, Πέιος Φίλιππος μαζί με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Χατζή Θωμά αλλά και τον προπονητή Αγγελίδη Γιάννη, μιλούν για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία.

Ευχόμαστε πράξεις σαν και αυτή να βρουν και άλλους μιμητές ώστε να καταφέρουμε να χτίσουμε επιτέλους γερά θεμέλια στον Αθλητισμό που θέλουμε και στο ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected