Κατηγορίες
Basket

Εκπληκτική εμφάνιση του Giannis και break για τους Bucks! (vids)

Με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 123-116 των Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden» κι έκαναν το 2-1 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» τελείωσε με 32π. με 16/22 βολές, 8/12 δίποντα και 0/1 τρίποντα, δεκατρία ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, τρία κοψίματα, αλλά και πέντε λάθη, με τον Κρις Μίντλετον να έχει άλλους 20π., τον Τζορτζ Χιλ 21π., τον Πατ Κόναγκτον 14π. και εφτά ριμπάουντ και το Νίκολα Μίροτιτς 13π. Στα χαμηλά έμεινε ο Έρικ Μπλέντσο με 4/15 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 9π.

Ο Έλληνας διεθνής αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «Κέλτες», καθώς δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν παρά μόνο με φάουλ. Ο Κάιρι Ίρβινγκ, που είχε 29π., εκνευρίστηκε από το γεγονός δηλώνοντας μετά το ματς: «Εκτέλεσε 22 βολές. Γίνεται γελοίο σε αυτό το σημείο. Χαμηλώνει το ρυθμό του γαμ…νου αγώνα». Ρωτήθηκε για τη διαιτησία και ο Τζέισον Τέιτουμ (20π., έντεκα ριμπάουντ), αλλά… φοβήθηκε το πρόστιμο και δεν απάντησε. «Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών. Πρέπει να κρατήσω τα χρήματά μου», αρκέστηκε να δηλώσει.

Άλλους 18π. είχε ο Τζέιλεν Μπράουν, 17π. ο Αλ Χόρφορντ και 16π. με οκτώ ριμπάουντ ο Μάρκους Μόρις, από πλευράς γηπεδούχων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected