Basket

Κομβική αγωιστική για play off και παραμονή

Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και εκτός από την άνοδο, την πρώτη θέση στα πλέι οφς, και την μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί, όλες οι άλλες θέσεις παίζονται, δείχνοντας το συναρπαστικό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια :

Κω 16.00 Ιπποκράτης-Διαγόρας Δρυοπιδέων Διαματής-Αναστόπουλος Αντ.-Νάστος (Βιντζηλαίος)

Καθοριστικό παιχνίδι αναφορικά με την μάχη των πλέι οφς, και ειδικότερα για τον Διαγόρα ο οποίος με διπλό θα σφραγίσει κατά τεράστιο ποσοστό την θέση του στην πρώτη πεντάδα. Φυσικά για να μπορέσει να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας που έχει 11 εντός έδρας νίκες, και δίνει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, ενώ και 2/2 να κάνει, και σε πενταπλή ισοβαθμία να φτάσει δεν προλαβαίνει την πρώτη πεντάδα.

Αγ. Παύλου Θεσ. 17.00 Ευρώπη Πευκοχωρίου-Απόλλων Πάτρας Τζαφλέρης-Παγώνης-Ευφραμίδης (Παπαγεωργίου)

Καθοριστικό παιχνίδι, με το νικητή να βγαίνει κερδισμένος προς τον δικό του σκοπό. Το Πευκοχώρι παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά προς την εξασφάλιση της εισόδου του στα πλέι άουτ, έχοντας απέναντι του μια ομάδα που ενδεχομένως να συναντήσει σε αυτά. Έτσι, θέλει να ισοφαρίσει τα μεταξύ τους παιχνίδια σε 1-1, έχοντας ψυχολογία μετά το τεράστιο διπλό στο Μαρούσι, και παρά τις απουσίες των Μανούσου και Κιτσούλη. Ο Απόλλωνας από την πλευρά του συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία, και θα επιχειρήσει το 2/2 μήπως ξεφύγει από τα πλέι άουτ, ενώ και ένα 2-0 απέναντι στην ομάδα θα είναι ευεργετικό.

Νεάπολης 17.00 Ερμής Αγιάς-Καστοριά Μπήτης-Λόρτος-Ταρενίδης Κ. (Βαρνάς)

Ντεμπούτο για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη καμπή τον Ερμή Αγιάς, ο οποίος μόνο σίγουρος δεν νιώθει για τα πλέι οφς.  Η θεσσαλική ομάδα μετά από μια παρατεταμένη μέτρια αγωνιστική περίοδο χρειάζεται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο της στα πλέι οφς. με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στο Αιγάλεω με τον Διαγόρα, Η Καστοριά από την πλευρά της ψάχνει το διπλό, ώστε να κάνει το 1-1 με τους Λαρισαίους, και κερδίζοντας και την τελευταία αγωνιστική το Πευκοχώρι, να ψάξε μια εξαπλή ισοβαθμία στο 17-13 και να μπει αυτή στα πλέι οφς.

Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Μαρούσι Παναγιώτου-Καμήτσος-Μακρόπουλος (Πατσαντζόπουλος)

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και διακύβευμα. Ο Χαρίλαος Τρικούπης στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του Μεσολογγίου, και με νίκη να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφς, και να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους., ενώ θα έχει εκτός τον Ντόβα. Απέναντι του θα έχει το «ταραγμένο» Μαρούσι , το οποίο πέρασε ένα δύσκολο Πάσχα, αλλά εν τέλει φαίνεται να βγαίνει ενωμένο και δυνατό, και έχοντας και τον κόσμο μαζί του, θα παίξει το τελευταία του ζαριά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00 Ιωνικός Ν.-Καρδίτσα Κοντίλης-Μακρής-Μαρίγλη (Άκελ)

Ο Ιωνικός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής και ομάδας της Basket League, με τον ενδιαφέρον να στρέφεται στην φιέστα που οργανώνει, τις βραβεύσεις και την συμμετοχή του παίκτη…Βαγγέλη Τσάπα. Ο ΑΣ Καρδίτσας έχει φτάσει κοντά στα πλέι οφς, θα έχει την ευκαιρία του και σε περίπτωση ήττας, αλλά σίγουρα ο Γιάννης Τζήμας θα προτιμούσε άλλο αντίπαλο…

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Ψυχικό Παφίλης-Πουρσανίδης Κ.-Ξέρας (Μπρίγκος)

Η Καβάλα έχει ανεβάσει την απόδοση της, αλλά το διπλό του Πευκοχωρίου στο Μαρούσι την κρατάει ακόμη στη δυάδα υποβιβασμού, και καθιστά την αναμέτρηση με το Ψυχικό «τελικό», καθώς σε περίπτωση ήττας θα γίνουν στενά τα περιθώρια. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας έχει μάθε να ζει με την λειψανδρία, έχει αμφίβολο και τον Παπανικολάου και με διπλό κάνει ένα βήμα προς την άμεση σωτηρία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο.

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Εθνικός Ρίζος-Δολγύρας-Σταθόπουλος (Κωστής)

Μετρημένα τα κουκιά στην Ήλιδα. Η ομάδα του Σπύρου Σαμόλη κερδίζει τον Εθνικό, και παίζει την άμεση παραμονή της την τελευταία αγωνιστική στο Ψυχικό.

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Αμύντας Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ελευθεριάδης (Δέλλας)

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για τα πλέι οφς, και σίγουρα δεν θα ανεβάσει στροφές θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες του πανέτοιμους. Η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να κλείσει με 15-0 στο Ιβανώφειο την κανονική περίοδο, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο της στον πρώτο γύρο των πλέι οφς ανόδου. Ο Αμύντας δεν έχει κατακτήσει την παραμονή και μαθηματικά, και θα ψάξει μια νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ιπποκράτη στον Υμηττό.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected