Κατηγορίες
Football League

Έκανε το χρέος του ο Απόλλων Λάρισας αλλά τερμάτισε τρίτος

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος νίκησε σήμερα (5/5) τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό με 1-0 και τερμάτισε στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.

Η λαρισινή ομάδα αυτή τη στιγμή αντί να πανηγυρίζει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης τελικά τερματίζει τρίτη με 54 βαθμούς, παρότι αγωνιστικά συγκέντρωσε 57 πόντους, όμως με μία απόφαση-σκάνδαλο της στερήθηκε ότι κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό διότι την ίδια ώρα ο Πλατανιάς κέρδισε 2-1 τον Ηρακλή και πήρε την δεύτερη θέση έχοντας 55 βαθμούς και θα παίξει στο διπλό μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Super League, που θα είναι ή ο ΟΦΗ, ή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια η δεύτερη θέση έπρεπε να πάει στους Λαρισαίους.

Υπό δυνατό αέρα η αναμέτρηση δυσκολεύοντας πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ενώ εκκωφαντικός είναι και ο ήχος από τα αεροπλάνα καθώς δίπλα από το γήπεδο βρίσκεται το αεροδρόμιο. Μάλιστα τα αεροσκάφη περνούν ακριβώς πάνω από το γήπεδο του Ηροδότου.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Τουγλής, Ανδρέου, Ζιώγας (66′ λ.τ. Δαμιανάκης), Αργκιλέσι, Νύκτυαρης, Γκούφας, Ζαμπορόφκσι, Αμαραντίδης, Κασαπάκης, Πίντο (73′ λ.τ. Κλινάκης).

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Ράμος, Καρατάσιος, Λουκάο (73′ Γαρυφαλλόπουλος), Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Αγιώτης, Μπιμάι, Ρενάτο (46′ Πολέτο), Λίταινας (78′ Κοντοθανάσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected