Football League

Τέλος η σεζόν με νίκη για την Παναχαϊκή

Εύκολη νίκη για την Παναχαϊκή στο νησί των Φαιάκων, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με σχετική άνεση 2-0 της Κέρκυρας των απουσιών, χάρη στα τέρματα των Μαυριά (42′) και Ελευθεριάδη (73′ πεν.)

Χωρίς κάτι το συγκλονιστικό κύλησαν τα πρώτα λεπτά του αγώνα στο νησί των Φαιάκων, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Οι Αχαιοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32′, στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, ο Μαυριάς ήταν αυτός που έκανε το 1-0, κρεμώντας τον Παγκράτη. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, σε ένα μέτριο πρώτο μέρος.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, δίχως πολλές φάσεις, με τη Κέρκυρα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 73′ η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελευθεριάδης για το 2-0.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Θέος): Βουτσελάς (26′ λ.τρ. Παγκράτης), Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Κρητικός Ν. Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Γενιτσαρίδης, Θεοδωράκης, Παναγιωτίδης, Μίσκου.

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολίμος, Πλέγας, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μοσνί, Παπατόλιος, Μοντιέλ, Ντάσιος, Πολυχρόνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected