Κατηγορίες
Football League

Ηττήθηκε ο Καραϊσκάκης αλλά παρέμεινε στη Super League 2

Την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα γνώρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά η νίκη του Πλατανιά από τον Ηρακλή, δίνει στους Αρτινούς το εισιτήριο για τη νέα Super League 2.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα την αποχαιρέτησαν με μια εντυπωσιακή μεν αλλά αδιάφορη βαθμολογικά δε… νίκη μέσα στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με 1-3 του Καραϊσκάκη Άρτας για την τελευταία αγωνιστική της Football League και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν… και επειδή θα είναι πολύ μακρύ το καλοκαίρι, ο ΑΟΤ θα πρέπει ήδη να προγραμματίζει την δημιουργία μιας ομάδας επιπέδου Super League 2 έτσι ώστε εαν τυχόν με κάποιον τρόπο η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία να υπάρχει έτοιμο υλικό σε περίπτωση που η ομάδα οριστικά υποβιβαστεί, να είναι περαστική από την 3η τη τάξει κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Άλεξιτς στο 52ο λεπτό αλλά ο ΑΟΤ αντέδρασε. Αρχικά ο Συριόπουλος με κεφαλιά στο 61ο λεπτό ισοφάρισε ενά στο 63ο ο Μαρκόφσκι με σουτ έκανε το 1-2.

Ο Συμελίδης έχασε πέναλτι στο 84ο λεπτό αλλά ο Καπός με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης (54΄Μπαντέι), Καπίας, Παναγιώτου, Ψιάνος, Χούσος Άλεξιτς (72΄Ματθαίου), Κάκκος (85΄Κούσης), Τζιώρας.

Τρίκαλα (Σίτσας): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης (74΄Νιάρος), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάσκαρης (55΄λ.τρ. Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Τσιμίκας, Μαρκόφσκι (88΄Κατσαντώνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected