Κατηγορίες
Super League 1

Με “τεσσάρα” έριξε την αυλαία στη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός

Με ωραία μπάλα και νέα παιδιά στο χορτάρι, ο Παναθηναϊκός έκλεισε εντυπωσιακά τη σεζόν κερδίζοντας 4-0 τον Παναιτωλικό στην τελευταία αγωνιστική της Super League.

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός άφησε… γλυκιά γεύση στον κόσμο του, διαλύοντας τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» με αρκετό νέο… αίμα στην ενδεκάδα αλλά και στην αποστολή, έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν αποτελεσματικότητα και πρόσφεραν… γκολ και θέαμα στον λιγοστό κόσμο που πήγε στο ΟΑΚΑ για το τελευταίο χειροκρότημα σε μια δύσκολη χρονιά που πλέον… έλαβε τέλος.

Στα ενθαρρυντικά για το «τριφύλλι», τόσο τα δυο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα που έδειξε έστω και στο φινάλε της σεζόν να βρίσκει ξανά την επαφή με τα δίχτυα, όσο κυρίως η εικόνα των νεαρών παικτών που χρησιμοποιήθηκαν. Τόσο ο Βαγγέλης Θεοχάρης που έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα των «πράσινων», όσο και οι Στάικος, Εμμανουηλίδης, Αθανασακόπουλος και Καμπετσής που επίσης αγωνίστηκαν έδειξαν καλά δείγματα γραφής. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με τη νίκη του πήγε στους 36 βαθμούς έχοντας βέβαια κατακτήσει 47 στο γήπεδο, αλλά τους στερήθηκε λόγω των διάφορων τιμωριών. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, στο τελευταίο ματς με τον Δέλλα στον πάγκο φαινόταν αρκετά επηρεασμένος από το σίγουρο «αντίο» του Έλληνα τεχνικού κι αποχαιρέτησε τη φετινή Super League με μια βαριά ήττα που τον άφησε στους 36 βαθμούς επίσης…

Στα αξιοσημείωτα του ματς, η δοκιμή για το VAR ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια δοκιμή μόνο για το τεχνικό κομμάτι, η οποία φαίνεται να πήγε καλά και χωρίς προβλήματα αν και περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες από τους αρμόδιους…

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίης, Στάικος, Τζανδάρης (77’ Καμπετσής), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας (66’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (79’ Αθανασακόπουλος)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (67’ Αμαράλ), Πάουλο (85’ Μπελεβώνης), Γκούγκα, Λουσέρο, Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς, Μανά (79’ Πάρρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected