Football League

Με νίκη στη Δράμα το φινάλε του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης αποχαιρέτησε με νίκη τη φετινή χρονιά, καθώς στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Football League επιβλήθηκε 0-2 της Δόξας Δράμας.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η ομάδα του Ηρακλείου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Έφορντ. Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου είχε μια σημαντική στιγμή στο 9’ με τον Έφορντ, ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρουγκάλα και πέτυχε το 0-1.

Στο 48’ οι ηττημένοι απείλησαν με τον Κρητικό, ενώ στο 52’ οι νικητές ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καψάλη στον Τσέλιο, όμως ο Δραγούσης είχε αντίθετη άποψη. Ο Εργοτέλης πλησίασε στο δεύτερο τέρμα στο 78’ με τον Ιατρούδη, αλλά το πέτυχε τέσσερα λεπτά αργότερα ξανά με τον Έφορντ, έπειτα από σέντρα του Βουτσά.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Δημήτρης Σπανός ): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Μάρτινς, Μακρής (61′ Πατράλης), Ρουγκάλας, Κρούθ (46′ Κρητικός), Μπαικαρά, Δούμτσιος

Εργοτέλης (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (86’ Τζελέπης), Βουτσάς, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Μπαχανάκ, Μπρους, Μπουτσάκης (80’ Ροβίθης), Τσέλιος, Έφορντ, Ιατρούδης, Μανουσάκης(69′ Μπουρσέλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected