Κατηγορίες
Football League

Οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικός

Η είσοδος του Αρναρέλλη αποδείχθηκε καθοριστική για να μπορέσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 επικρατώντας με 3-1 στην Καλαμαριά του Απόλλωνα Πόντου. Η χανιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έφερε πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή του Απόλλωνα, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις πολλές στατικές φάσεις που είχε.

Σα να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι δημιούργησαν “ρήγμα” στην άμυνα της χανιώτικης ομάδας και φτάσανε στο γκολ στο 20′ από σέντρα του Τσουμάνη και κεφαλιά του Κυβελίδη.

Στο 29′ ο Καραγιάννης σκόραρε από σέντρα του Αρναούτογλου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 33′ ο Καραγιάννης είχε καλή στιγμή με το σουτ του να φεύγει λίγο έξω αφού κόντραρε και σε αντίπαλο. Στο 40′ το φάουλ του Σάλιακα για λίγο δε βρήκε στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δασκαλάκης κράτησε το σκορ στο 1-0 αποκρούοντας εξ επαφής κεφαλιά του Βλάχου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Αρναρέλλη αποδείχθηκε καθοριστική, αφού ήρθαν τα πάνω-κάτω. Από δική του ασίστ στο 48′ ο Κουσκουνάς ισοφάρισε, ενώ ο “Άρνα” πέτυχε το 1-2 στο 60′. Στη συνέχεια χάθηκε σωρεία ευκαιριών για το τρίτο γκολ.

Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε στο 83′ με τον επίσης προερχόμενο από τον πάγκο Γκίνη να σκοράρει από πάσα του Κουσκουνά. Στη συνέχεια πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κεχαγιάς κάνοντας επαγγελματικό ντεμπούτο.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (78′ Λουφάκης), Μπρίτο, Τσουμάνης (78′ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (71′ Καλαϊτζίδης), Βλάχος.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Κάσσος, Ζιούλης (72′ Γκίνη), Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Αρναούτογλου, Τόλι, Σάλιακας, Βρεττός (85′ Κεχαγιάς), Καραγιάννης (46′ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected