Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από το Περιστέρι ο ΟΦΗ και τώρα μπαράζ με Πλατανιά!

Ο ΟΦΗ ήταν “αφεντικό” στο Περιστέρι, επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου και τώρα ετοιμάζεται για το μπαράζ παραμονής κόντρα στον Πλατανιά.

Ένας εξαιρετικός ΟΦΗ δεν άφησε να κρεμαστεί η δική του τύχη στα χέρια των άλλων και με μια εξαιρετική εμφάνιση εξασφάλισε και τυπικά την θέση του μπαράζ όπου πλέον θα κρίνει την παραμονή του κόντρα στην ομάδα των Χανίων. Ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει την παραμονή του μέσα στην Κρήτη και με τον κόσμο στο πλευρό του στα Χανιά είναι το φαβορί.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ουσιαστικά το πρώτο τέταρτο ήταν αυτό που είχε ενδιαφέρον καθώς ήταν ισορροπημένο ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ. Οι παίκτες του Χάιμε Βέρα κατάφεραν να σκοράρουν στο 21ο λεπτό μετά από “κομπίνα” που δημιούργησαν από το κόρνερ του Ρικάρντο Βαζ όταν η μπάλα πήγε στο Νέιρα που με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα με τον Ατρόμητο να απειλεί σπασμωδικά ενώ όσες φορές η μπάλα πήγε στην περιοχή του Σωτηρίου, ο 32χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Ενσικουλού αλλά και πάλι ο Σωτηρίου φώναξε παρών και τελικά στο 76′ ο Σάσι με ένα καταπληκτικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πλέον ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε δύο αγώνες που θα γίνουν 15 και 19 Μαΐου.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς (82′ Μούγιακιτς), Μανούσος (56′ Ουγκράι), Ούμπιντες, Ουάρντα (46′ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν, Νέιρα (88′ Ντίνας), Μεγιάδο, Ναμπί (82′ Σακόρ), Φερέιρα (73′ Νάστος), Βαζ, Σάσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected