Super League 1

Πρωταθλητής χωρίς ήττα ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αήττητος Πρωταθλητής! Ο ΠΑΟΚ με τα γκολ των Άκπομ, Σάκχοφ νίκησε στους Ζωσιμάδες, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα (που υποβιβάστηκε) κι ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα σε 30 αγώνες!

Το κίνητρο για το αήττητο πρωτάθλημα φάνηκε μεγαλύτερο από αυτό της παραμονής και σε συνδυασμό με την διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 2-0. Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στους 80 βαθμούς έχοντας 25 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία όπως αναφέραμε ήττα.

Στον αντίποδα οι Ηπειρώτες που από την στιγμή που κέρδισε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και να έπαιρναν το τρίποντο δεν θα κέρδιζαν τίποτα, υποβιβάστηκαν στην Super League 2, με τον ΟΦΗ να δίνει μπαράζ παραμονής με τον Πλατανιά που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της φετινής Football League.

το φιλμ του αγώνα στο passports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα : Μιχαήλ Ν., Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Μιχαήλ Α., Κάργας, Τζημόπουλος, Κάστρο (74′ Γιάκος), Νικολιάς, Παμλίδης (70′ Λέο), Πάντελιτς, Κρίζμαν (70′ Μάνος).

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Ίνγκανσον, Τόσκα, Πέλκας, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ (69′ Ενρίκε), Γιαννούλης, Ολιβέιρα (78′ Σάκχοφ), Άκπομ, Κάνιας, Ζαμπά (81′ Σφιντέρσκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected