Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο απολογισμός του Τάσου Χουρσουζίδη για τη φετινή σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος

Τον δικό του απολογισμό κάνει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Τάσος Χουρσουζίδης.

Οι “πράσινοι” ήταν εκ των πραγμάτων μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και παρά το γεγονός πως ήταν νεοφώτιστοι, τερμάτισαν στην 5η θέση με 53 βαθμούς, έχοντας 60 γκολ υπέρ και 43 παθητικό.

Μάλιστα, ήταν από τις ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό μέχρι και τα 2/3 του πρωταθλήματος, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει και τους πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, που τον ανάγκασαν να προχωρεί αρκετές φορές σε παρατεταμένο rotation.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο 31χρονος τεχνικός (ο νεότερος στην κατηγορία ως αποκλειστικά προπονητής, εξαιρώντας όσους είναι και ποδοσφαιριστές) ελάχιστες φορές είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του και ενώ αν δει κανείς τα στατιστικά του sportsup.gr, χρησιμοποίησε 28 παίκτες, τρεις εκ των οποίων γεννηθέντες του 2002.

Όσον αφορά το μέλλον του, πιο πιθανή μοιάζει η παραμονή του στον Αστέρα (ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το περιβάλλον που συνάντησε στον σύλλογο), ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα στη συνάντηση του με τους διοικούντες.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του :

“Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν σε μένα και συνετέλεσαν στην επιτυχημένη και συνάμα γεμάτη από συναισθήματα αυτή χρονιά.

Στον κόσμο που στήριξε την ομάδα, τη διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μου και φυσικά στους 25 ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής για να καταλήξει η ομάδα εύκολα στην 5η θέση, στην πρώτη της σεζόν μετά από 18 χρόνια στην Α’ κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει στα πρώτα 2/3 του πρωταθλήματος.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον αφανή ήρωα Γιάννη Αδάμο, που ήταν πάντα παρών για τον καλλωπισμό του γηπέδου και συνέβαλε κι αυτός ώστε η ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που επιδιώκαμε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected