Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Σκύδρας, πανηγυρίζουν Άρης, Αριστοτέλης Σκύδρας και Ερμογένης Ξάνθης! (photos)

Με μια πραγματική γιορτή έπεσε η αυλαία των αγώνων ανόδου βόλεϊ το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας.

Τελευταία αναμέτρηση ήταν αυτή του Αριστοτέλη Σκύδρας με τον Άρη, η οποία δεν είχε βαθμολογική σημασία καθώς και οι δύο ομάδες κέρδισαν την άνοδο.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους παίκτες, που ικανοποίησαν τους φιλάθλους κατέκλυσαν για μια ακόμη μέρα τις κερκίδες του γηπέδου, με τον Άρη να σημειώνει νίκη γοήτρου με 3-0 σετ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Αριστοτέλη, Μπάμπης Βενετικίδης; ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και παράλληλα μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τιμητική απονομή στον πρώτο τεχνικό της ομάδος τον Δημήτρη Σταματίου που ήταν και ο πρώτος προπονητής του νυν τεχνικού Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Συγκινημένος ο  Τάκης Χριστοφορίδης, ευχαρίστησε τον δάσκαλο του και του πρόσφερε και την επετειακή φανέλα της ομάδος για τα 50 της χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έγιναν απονομές στους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών των 5 ομάδων ενώ η Δήμαρχος Σκύδρας κα Κατερίνα Ιγνατιάδου προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους παίκτες του Άρη.

δείτε φωτογραφίες :

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected