Κατηγορίες

Δεύτερη στροφή στα play off της Β ΕΠΣ Ημαθίας, αγωνία για τις προνομιούχες θέσεις στη Γ (pregame 8/5)

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η δράση στις «μικρές» κατηγορίες της ΕΠΣ Ημαθίας, με τη διεξαγωγή της 2ης και 5ης αγωνιστικής σε Β και Γ Ερασιτεχνική αντίστοιχα.

Στον 1ο όμιλο της Β κατηγορίας, τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των play off, έφεραν ΠΑΟΚ Κουλούρας και Ολυμπιακό Λουτρού ακόμη πιο κοντά στον στόχο καθώς η διαφορά από την τρίτη θέση αυξήθηκε κατά 9 και 7 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Αλέξανδρου Δρένου μάλιστα, ίσως αρκεί η νίκη αύριο κόντρα στη Θύελλα Σταυρού, καθώς θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο, ειδικά αν την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Λουτρού επικρατήσει εντός του ΠΑΟ Παλατίτσια. Σ αυτή την περίπτωση και οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν σημαντικό βήμα για τις δύο προνομιούχες θέσεις και για να αλλάξει η κατάσταση στη συνέχεια, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Πιο συγκεχυμένα είναι τα πράγματα στον 2ο όμιλο. Η πρωτοπόρος ΑΕΠ Βέροιας ηττήθηκε μεν στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τριποτάμου αλλά η διαφορά των 10 βαθμών από την τρίτη θέση της δίνει μια σχετική ασφάλεια, ιδιαίτερα δε αν αύριο επικρατήσει εντός του ΑΣ Γιαννακοχωρίου. Στο άλλο ματς της ημέρας, τα Λευκάδια θέλουν μόνο νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μαραγκού, έτσι ώστε να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση, σε διαφορετική περίπτωση όμως, ο Αστέρας θα είναι αυτός που θα αποκτήσει το πάνω χέρι

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (17.00) :

1ος όμιλος

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού
Ολυμπιακός Λουτρού- ΠΑΟ Παλατίτσια

Βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ Κουλούρας 39
2 Ολυμπιακός Λουτρού 37
3 ΠΑΟ Παλατίτσια 30
4 Θύελλα Σταυρού 29

2ος όμιλος

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Γιαννακοχωρίου
Λευκάδια – Αστέρας Τριποτάμου

Βαθμολογία

Β
1 ΑΕΠ Βέροιας 54
2 Αστέρας Τριποτάμου 45
3 Λευκάδια 44
4 ΑΣ Γιαννακοχωρίου 41

Με εξαίρεση τη Δόξα Κυψέλης, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο και τον Άχθο Αρούρη που θα είναι και μαθηματικά πρώτος στον 2ο όμιλο, όλες οι άλλες ομάδες της Γ Ερασιτεχνικής…βράζουν στο ίδιο καζάνι!

Τα ματς της 5ης αγωνιστικής παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς δεν πρέπει να αμελούμε πως το εισιτήριο ανόδου κερδίζουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου και μόνο όσες τερματίζουν στην 4η θέση μένουν εκτός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (17.00) :

1ος όμιλος

Δόξα Κυψέλης – ΑΕ Καψόχωρας
ΑΕ Τρικάλων – ΑΟ Συκιάς

Βαθμολογία

1 Δόξα Κυψέλης 30
2 ΑΕ Καψόχωρας 24
3 ΑΕ Τρικάλων 21
4 ΑΟ Συκιάς 19

2ος όμιλος

Άχθος Αρούρης – Άτλας Ζερβοχωρίου
Μακεδονικός Ρόδακα – Δόξα Νάουσας

Βαθμολογία

1 Άχθος Αρούρης 35
2 Δόξα Νάουσας 28
3 Άτλας Ζερβοχωρίου 27
4 Μακεδονικός Ρόδακα 27
error: Protected