Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εκκίνηση στα play off και play out στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

Σέντρα αύριο Τετάρτη στους αγώνες διαβάθμισης στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν για την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και των τριών εκ των τεσσάρων ομάδων των play out που θα μείνουν στην κατηγορία.

Τα ζευγάρια της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν φέτος στη σεζόν αλλά και αυτές με τις καλύτερες στατιστικές επιδόσεις.

Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, λίγα 24ωρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας με αντίπαλο τη Βέροια, θα υποδεχτεί στην έδρα του τον ΦΑΣ Νάουσα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι που κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Οι απώλειες των Λίτσι και Ανδρίτσου με τραυματισμό από το ματς της Τετάρτης, είναι το σημαντικό πλήγμα για τον Δημήτρη Πρίντζιο, σε αντίθεση με τον ομόλογο του Βασίλη Αργυρίου, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Πολύ σπουδαίο και το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανέκαθεν παρουσίαζαν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μεταξύ τους, κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις των play out, ο 11ος της βαθμολογίας Κεραυνός Επισκοπής αγωνίζεται στην έδρα του με τον ΑΟ Μαρίνας ενώ ο 12ος Άρης Παλαιοχωρίου, θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Μελίκης.

Όπως και στην περίπτωση των play off, αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν προκρίνονται αυτόματα, με εξαίρεση τα play out όπου δεν θα υπάρξει τελικός, παρά μόνο ο αγώνας ανάμεσα στους δύο ηττημένους. Αν όμως οι φιλοξενούμενοι στα αυριανά ματς, αποσπάσουν ισοπαλία ή πάρουν τη νίκη, τότε το ζευγάρι οδηγείται σε επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/5 σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της Τετάρτης 8/5 (17.00) :

Play off
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Play out
Κεραυνός Επισκοπής – ΑΟ Μαρίνας
Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected