Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οκτώ αποχωρήσεις από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Με οκτώ αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ξεκίνησε ο προγραμματισμός του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το ert.gr, παρελθόν αποτελούν από σήμερα για τους περσινούς πρωταθλητές του ομίλου ο αρχηγός Κώστας Μερεσιώτης, ο Κώστας και ο Δαμιανός Τριανταφύλλου, ο Μπάμπης Ζυγκερίδης, ο Δημήτρης Μπονέρης, ο Άγγελος Γκόλιας, ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Σαββίδης αλλά πιθανότατα και ο νεαρός επιθετικός Παναγιώτης Σιψής λόγω σπουδών.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Απόλλωνα που ήταν από τις «σημαίες» της ομάδας είναι ο Κώστας Μερεσιώτης. Ο δυναμικός αμυντικός αποχαιρετά το σύλλογο μετά από 3,5 χρόνια, με 72 συμμετοχές στη Γ εθνική (με δύο γκολ) και 4 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος (με δύο τέρματα). Ο αρχηγός αποχαιρέτησε την ομάδα του με μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η ζωή δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα σύνολο ομόκεντρων κύκλων. Κύκλοι συνεχώς ανοίγουν και κλείνουν. Ήρθε η στιγμή να κλείσει κι αυτός στην ομάδα του Απόλλωνα. Κρατάω τις όμορφες στιγμές από ένα ταξίδι 3,5 ετών..».

Ο Κώστας Τριανταφύλλου αποχαιρετά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μετά από τέσσερα χρόνια. Ο 28χρονος μέσος πανηγύρισε άνοδο με το Παραλίμνιο στη Γ εθνική και είχε για τρία χρόνια από 20 συμμετοχές στην κατηγορία (σύνολο 60 συμμετοχές στη Γ με τη φανέλα του Απόλλωνα και δύο γκολ). Ο αδελφός του, Δαμιανός Τριανταφύλλου με μια παρένθεση την περίοδο 2017-18 που αγωνίστηκε στον Ερμή Αμυνταίου έχει 32 συμμετοχές με τον Απόλλωνα στη Γ Εθνική με δύο γκολ.

Προς παραμονή ο Δημητρίου

Ο Παύλος Δημητρίου ετοιμάζεται να οδηγήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Γ εθνική. Ο 62χρονος προπονητής απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του χρηματοδότη Γιάννη Τυχάλα και του προέδρου Δημήτρη Κεραμάρη και είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η παραμονή του στον πάγκο του Απόλλωνα.

Συζητήσεις και δοκιμές μέχρι 10 Ιουνίου

Ο προγραμματισμός ξεκίνησε και οι Γιάννης Τυχάλας και Δημήτρης Κεραμάρης ξεκίνησαν τις επαφές και τις συζητήσεις με τους παίκτες από το ρόστερ για να ανανεώσουν και να συνεχίσουν τη νέα χρονιά. Όσο για τις προπονήσεις αυτές θα συνεχιστούν μέχρι τις 10 Ιουνίου με τον Παύλο Δημητρίου να δοκιμάζει καθημερινά ταλέντα του Νομού.

φωτ. serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected