Κατηγορίες
Basket

Το απόλυτο πάρτι για τον Giannis και την “πράσινη” παρέα του! (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, τους κέρδισαν με 116-91 στο «Fiserv Forum» και με 4-1 νίκες προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τελειώνοντας με 20π., οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, με τον Κρις Μίντλετον να έχει άλλους 19π. και οκτώ ριμπάουντ, τον Έρικ Μπλέντσο 18π. και τον Πατ Κόναγκτον 7π. και έντεκα ριμπάουντ. «Διπλός» ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, με 10π. και έντεκα ριμπάουντ, ενώ 16π. συνείσφερε ο Τζορτζ Χιλ.

Τα «ελάφια» θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της περιφέρειάς τους για πρώτη φορά από το 2001 απέναντι στο νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τους «πτερόσαυρους» να προηγούνται μέχρι στιγμής με 3-2 νίκες. Εκτός συνέχειας έμειναν οι Βοστωνέζοι.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, από τους «Κέλτες», που έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία των πλέι οφ που κέρδισε στα πρώτα πέντε παιχνίδια της αλλά εν συνεχεία υπέστη τέσσερις διαδοχικές ήττες, ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 15π. με 6/21 σουτ εντός παιδιάς, από 14π. έβαλαν οι Τζέισον Τέιτουμ και Μάρκους Μόρις με επίσης μέτρια ποσοστά ευστοχίας και 9π. με εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ είχε ο Αλ Χόρφορντ. Στα χαμηλά έμεινε και ο Τζέιλεν Μπράουν, με 12π.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected