Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο ΑΟ Πρόννων!

Έγραψε ιστορία την περασμένη Κυριακή ο Α.Ο. Πρόννων, μέσα στο Ληξούρι σπάζοντας το αήττητο του Παλληξουριακού με μια μεγάλη νίκη τίτλου στην ΕΠΣ Κεφαλλονιάς/Ιθάκης!

Μια νίκη που ήρθε να γράψει με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου την πρώτη του κατάκτηση στην 31η επέτειο από την ίδρυση του.

Όπως αναφέρει το sportsthea, η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη πήγε στο Ληξούρι σαν αουτσάιντερ, αφού ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό, στον οποίο έφθανε ακόμη και μια ισοπαλία για να έγραφε την δική του ιστορία με ένα εκπληκτικό “Triple Crown”!

Και φυσικά, η αξία του ηττημένου δίνει αίγλη στην επιτυχία του νικητή. Και ο Παλληξουριακός που κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, το επιβεβαιώνει!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, από τα «αλώνια» της Β’ κατηγορίας με στόχο να την φέρει στους μεγάλους του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Κουρκουμέλης, αυτή η ήρεμη δύναμη, πίστεψε στους ποδοσφαιριστές του, δημιούργησε ένα καλό σύνολο, την έκανε οικογένεια και βήμα-βήμα τα κατάφερε.

Κατάφερε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο να κερδίσει, ότι έχασε πέρυσι στο παρά ένα!

Έτσι, παράλληλα με τον τίτλο καμαρώνει για το δημιούργημα του και δίνει ραντεβού για την ιστορική συμμετοχή της ομάδας του στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected