Κατηγορίες
Basket

Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα, αγωνία για play off και play out!

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Α2 πέφτει σήμερα, με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής, με τα μέτωπα να είναι πολλά και ανοικτά, τόσο αναφορικά με τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs με έπαθλο την άνοδο στην Basket League, όσο και με αυτές που θα παίξουν στα playouts, προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Β’ Εθνική.

Εκτός έδρας απέναντι στο Μαρούσι δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Ιωνικός, ενώ στο πλέον… αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο υποβιβασμένος Εθνικός υποδέχεται τον Ηρακλή, που έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση.

Όπως αναφέρει το Super Basket, νίκη θέλουν τόσο ο Ερμής Αγιάς, που αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, όσο και ο Χαρίλαος Τρικούπης, που δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα playoffs. Σε αντίθετη περίπτωση, τόσο ο Διαγόρας, όσο και η Καστοριά (που παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά απέναντι στο Πευκοχώρι) και η Καρδίτσα, που υποδέχεται την Καβάλα, αλλά και ο Ιπποκράτης, που δοκιμάζεται στην έδρα του Αμύντα, ελπίζουν για είσοδο τους στα playoffs.

Όσον αφορά τα playouts, μετά τον εθελούσιο υποβιβασμό του Πευκοχωρίου, Μαρούσι, Απόλλων Πατρών και Καβάλα θα είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η τέταρτη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Αμύντα (υποδέχεται τον Ιπποκράτη Κω), Ψυχικό και Κόροιβο, με τις δύο τελευταίες να παίζουν μεταξύ τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

15:00 Αμύντας – Ιπποκράτης Κω

17:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων – Ερμής Αγιάς

17:00 Απόλλωνας Πάτρας – Χαρίλαος Τρικούπης

17:00 Μαρούσι – Ιωνικός Νίκαιας

17:00 Καρδίτσα – Καβάλα

17:00 Ψυχικό – Κόροιβος

17:00 Εθνικός – Ηρακλής

Η βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected