Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Το σοβαρό ατύχημα του Κώστα Ορφανού και οι ευχές του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για ταχεία ανάρρωση

Στο ιδιαίτερα σοβαρό ατύχημα που συνέβη την Παρασκευή (10/5) στα Καβάσιλα Ημαθίας, ενεπλάκη ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Κώστας Ορφανός.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα παρακείμενης οικείας, με αποτέλεσμα το ΙΧ να αναποδογυρίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αποφύγει τον κίνδυνο ωστόσο θα παραμείνει κλινήρης μέχρις ότου οι γιατροί είναι απόλυτα σίγουροι για την εξέλιξη της υγείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας :

“Το ΔΣ , οι προπονητές και οι μικροί αθλητές του Αγροτικού Αστέρα εύχονται περαστικά, καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον προπονητή της Κ6, Κώστα Ορφανό, μετά από τον τραυματισμό που είχε σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής 10/5/2019.

Η συμμετοχή των τμημάτων Κ12-Κ6 στο τουρνουά του Μακροχωρίου, για το Σάββατο το πρωί 11/5/2019, ακυρώνεται και θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στις 10:00.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ14 να βρίσκονται στο γήπεδο του Μακροχωρίου την Κυριακή 12/5/2019, στις 10:00 με στολή αγώνα, για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ακαδημία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected