Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στον τελικό του πρωταθλήματος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων! (φύλλο αγώνα)

Τη νίκη που του δίνει το εισιτήριο για τον τελικό των play off σημείωσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και με δύο γκολ του Αντώνη Παρσόπουλου, περιμένει πλέον τον αντίπαλο του στον τελικό που θα προκύψει μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπή της Ένωσης.

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Νικομήδειας, ο ΦΑΣ Νάουσα προηγήθηκε στο 41′ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Νίκου Περηφανόπουλου, όμως οι “πράσινοι” βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο του Αντώνη Παρσόπουλου, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε από τα 11 βήματα (71′) και έξι λεπτά αργότερα έβαλε τη σφραγίδα του για την πρόκριση του Μέγα Αλέξανδρου στον τελικό του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως οποιοσδήποτε και να είναι ο αντίπαλος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ή ΓΑΣ Ροδοχωρίου) οι “πράσινοι” έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλη

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Αθανασιάδης, Περηφανόπουλος, Τόσιος, Μαντώς, Παντζαρτζίδης (68′ Φωτόπουλος), Γιαμαλίδης, Δασκαλάκης (82′ Αργυρίου), Κερμανίδης (82′ Γατουρτζίδης), Λαμπριανίδης, Καραγιάννης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ. (90+ Παπαδόπουλος Ε.), Σωτηράκης, Κουκουράκης, Ζησιόπουλος (51′ Αθανασιάδης), Λίτσι (85′ Αθανασιάδης), Παρσόπουλος (90+ Αναδόλου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected