Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Το sportsup.gr στο 2ο Τουρνουά της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos+vid)

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο (11-12/5) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, το Τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το παρών στο συγκεκριμένο τουρνουά δίνουν 17 σύλλογοι τόσο από τον νομό όσο και εκτός, με σχεδόν όλα τα τμήματα που διαθέτουν.

Αυτές είναι :

Ολυμπιακός Γαλατάδων
ΑΕΠ Βέροιας
Πανσουλιακός
Αστέρας Αλεξάνδρειας
FC Σέρρες
ΑΕ Ευόσμου
Football Kings
Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Μακεδόνες Πέλλας
Ευστάθος Χωραφάς Πατρίδας
Κεραυνός Επισκοπής
ΓΑΣ Κοπανού
Ιωνικός Νέας Ιωνίας
Ολυμπιακός Νάουσας
Ακαδημία Σκύδρας
Αριστοτέλης Νάουσας

Η κερκίδα του γηπέδου γέμισε από γονείς και επισκέπτες, που απόλαυσαν (και θα απολαύσουν, καθώς οι αγώνες συνεχίζονται και το απόγευμα) τις αναμετρήσεις και θαύμασαν τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, που τα έδωσαν όλα!

Να σημειώσουμε πως εκτός της σύσσωμης παρουσίας της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, το παρών έδωσε από την ΕΠΣ Ημαθίας ο κ. Χρήστος Μουχτάρης, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι άκρως δραστήριοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, οι οποίοι είχαν ομολογουμένως πολύ δουλειά καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω.

Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου, Ανδρέας Καλαϊτζίδης βράβευσε τον Στέφανο Γαϊτάνο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, αλλά και τον Φίλιππο Πέιο για την αδιάλειπτη παρουσία του και προσφορά στην Ακαδημία.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected