Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική η Άνω Μερά Μυκόνου!

Η Άνω Μερά είναι η πρωταθλήτρια Κυκλάδων για τη σεζόν 2018-2019.

Το συγκρότημα του Φώτη Παπαπαναγή κέρδισε στα πέναλτι με 4-5 τον Πανναξιακό και πήρε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Οι Μυκονιάτες επιστρέφουν σε εθνικές κατηγορίες μετά από 7 χρόνια αφού η τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί ήταν τη σεζόν 2012.

Όσον αφορά στο ματς που κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατόρθωσαν να πάρουν μια μεγάλη νίκη που σηματοδοτεί την επίτευξη του στόχου.

Στο 5′ ο Δαραμάρας κέρδισε το πέναλτι από τον Τσαϊλάκη το οποίο αμφισβήτησαν οι Ναξιώτες, με τον υψηλόσωμο φορ να κάνει το 1-0.

Και ενώ η Άνω Μερά είχε τις ευκαιρίες να… τελειώσει το ματς κυρίως στο 15′ στο σουτ του Κέμπε που σταμάτησε στο δοκάρι, δεν το έκανε κάτι που το πλήρωσε.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Χαμηλοθώρης κέρδισε πέναλτι από τον Καρφαρίδα το οποίο αξιοποίησε ο Κωστόπουλος κάνοντας το 1-1.

Στην παράταση δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση δείγμα της κούρασης των δυο ομάδων με το ματς να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι και τον Καράι να αστοχεί στην πέμπτη εκτέλεση και τον Χατζάκο να στέλνει την ομάδα του στον 7ο ουρανό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι δυο ομάδες έχουν παράπονα για τις δυο περιπτώσεις πέναλτι.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καράι, Χαμηλοθώρης Κωστόπουλος, Τσουρής (67′ Ανεβλαβής), Καφετζής, Μπονιάκος (67′ Δεμερτζής), Ζαφείρης (73′ Παπανικολάου), Πιτταράς, Καρούσης (20′ λ.τρ. Βαθρακοκοίλης), Λυμπερτάς.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Φώτης Παπαπαναγής) Τζάβρας, Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κωφοκώτσιος, Ξενάκης, Καραϊνδρος, Παπαδάκης, Δημητρανόπουλος (71′ Γκολέμης), Λαζαρίδης (67′ Ραζάκ), Δαραμάρας (58′ λ.τρ. Καρφαρίδας), Κέμπε (78′ Αδαμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected