Κατηγορίες
Αθλήματα

Πλησιάζουν οι μέρες για την 3η Vespomazox στην Βέροια!

Η άνοιξη ήρθε και φέρνει μαζί της όρεξη και διάθεση για βόλτες με τις “κυρίες” σε βουνά, ποτάμια, λίμνες και συναντήσεις με τις άλλες “κυρίες”, των καλών μας φίλων!

Λίγο οι εκλογές, λίγο το κόστος, λίγο η διάθεση, καταλήξαμε στην επιλογή της μονοήμερης εκδρομής. (Better safe, than sorry…)

Ετοιμασίες και αναζητήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη “δαιμόνια” βεσπο-ομάδα του vc Βέροιας! Ρωτήστε όσους μας ακολούθησαν το 2017 και το 2018….

Σας περιμένουμε όλους να εξερευνήσουμε αν τελικά “έχει σφήκες στη Σφηκιά!

Λεπτομέρειες και ενημερώσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες!Τα μέλη μας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να σας φιλοξενήσουν και να σας προσφέρουν μία από τις καλύτερες μονοήμερες βεσπο-εκδρομές!

Για φέτος το ραντεβού μας είναι 10:00 ή και νωρίτερα για όσους μπορούν, (εμείς θα είμαστε εκεί από 08:30) στο καφέ-μπουγάτσα 《Special》της οδού Πιερίων στην είσοδο της πόλης όπως βγαίνετε από την Εγνατία οδό. Στην περιοχή και σε ακτίνα 200μετρα υπάρχουν 4 βενζινάδικα για ανεφοδιασμό. Καφές-πρωινό-χαιρετισμοί-κοτσομπολιά-βεσποπειραγματα-εγγραφές…

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διέλευση από κεντρικά σημεία της πόλης, το 《μπαλκόνι της Βέροιας》, Vespomazox-Games στην πλατεία Ωρολογίου ή Ρακτιβάν που βρίσκεται στο τέλος της κεντρικής οδού Μητροπόλεως της Βέροιας. Εκεί, για όσους αργήσουν το πρωί, θα είμαστε περίπου 11:30 με 11:45. Μίνι αφιέρωμα στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και διαδρομή στα εκπληκτικά τοπία της περιοχής μας στις όχθες του Αλιάκμονα και των Πιέριων…

Φυσικά επισκέψεις σε αξιοθέατα και οπωσδήποτε…. καλό φαγητό, συνοδευόμενο από καλό κρασί Θυμιόπουλου!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected