Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ14 ο Αστέρας Αλεξάνδρειας και ο Μακεδόνας Βέροιας!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων, η ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας, για τη σεζόν 2018/2019.

Μετά από δύο ενδιαφέροντες αγώνες, αλλά με την παρουσία λιγοστού κόσμου (μοναδική δικαιολογία η απειλή της βροχής, που έκανε την εμφάνιση της για περίπου ένα 10λεπτο), Αστέρας Αλεξάνδρειας και Μακεδόνας Βέροιας κέρδισαν τα δύο εισιτήρια του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/5 και ώρα 18.00 στο ίδιο γήπεδο.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ Κουλούρας (κανονικός αγώνας 1-1) ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Μυλωνά έφτασε στο 4-1 κόντρα στη Βέροια, με τους ηττημένους των εν λόγω ζευγαριών να αναμετρώνται στον μικρό τελικό, το Σάββατο 18/5 και ώα 16.00μμ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ άνοιξε από νωρίς το σκορ με τον Γανόπουλο όμως ο Αστέρας απάντησε λίγο πριν το ημίχρονο με τέρμα που σημείωσε ο Μαντζουρίδης.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, στην οποία οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με σκορ 5-4, με τον Καψάλη να αποκρούει δύο πέναλτι και ουσιαστικά να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του.

πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα πέναλτι σε βίντεο

Στο άλλο παιχνίδι, ο Μακεδόνας ήταν καλύτερος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τέρματα των Θυμιόπουλου, Μπεκιαρίδη 2 και Τσέα. Η Βέροια είχε μειώσει προσωρινά με τον Φωτόπουλο.

τα φύλλα αγώνος :

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κουλούρας  1-1, 5-4 πεν

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τσιουγγαρής, με βοηθούς τους κ.κ. Κιρμανίδη και Πιπεράκη

Συνθέσεις

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Καψάλης Ελ., Βολονάκης, Παναγιωτίδης, Τσακιρίδης (53′ Μαρτσέλος), Μάρκος, Κατράνας, Μαντζουρίδης, Ματελόπουλος, Δελιόπουλος, Δημόπουλος, Καψάλης Εμ. (77′ Καλομενίδης)

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Μπρανιώτης, Τσουλτσίδης, Τσιγγενόπουλος (46′ Νικολόπουλος), Αμπρικίδης, Τάσο, Παναγιωτίδης, Τεμιρτζόγλου, Τούφας, Γανόπουλος, Καρύδας (41′ Χατζηπάντος), Λουτζιανιώτης

Μακεδόνας Βέροιας – Βέροια  4-1

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κιρμανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Τσιουγγαρή και Πιπεράκη

Συνθέσεις

Μακεδόνας Βέροιας : Δολδούρης (60′ Καραγιάννης), Καραφέντζος, Δαμιανίδης, Παναγιωτίδης, Ιωσηφίδης (65′ Πέτκος), Μαντζουράνης (55′ Γκοργκούτας), Μπεκιαρίδης (78′ Κογκέζος), Υγρόπουλος, Τσίλης (60′ Καραγιάννης), Τσέας, Θυμιόπουλος

Βέροια : Αδαμίδης, Κώττας, Συμπεθέρης, Στίμος, Κυριακίδης, Νικόπουλος, Κετόγλου, Αδαμίδης (67′ Λίβας), Λαφάρας (63′ Αδαμόπουλος), Φωτόπουλος, Βασιλακάκης

*θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected