Κατηγορίες
Διάφορα

Εντυπωσιακή η προσέλευση των παιδιών στο 3ο πανηγύρι Φυσικών Επιστημών! (photos+vid)

Η πλατεία Δημαρχείου ήταν γεμάτη από το πρωί της Τετάρτης από νιάτα, όμορφα χαμόγελα και πολλές – πολλές εκπλήξεις…

Το 3ο πανηγύρι Φυσικών Επιστημών που διοργάνωσε με μεράκι, κέφι και γνώση το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, προκάλεσε – δικαίως – το έντονο ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Οι μαθητές του Γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια, χωρισμένα σε ομάδες, είχαν να παρουσιάσουν διάφορα «πειράματα» με τρόπο που θύμιζε σπουδαίους ταχυδακτυλουργούς και «φακίρηδες», αιφνιδιάζοντας ευχάριστα!!!

Χειροκροτήματα, γέλια και καταπληκτική ατμόσφαιρα καθώς διάφορα σχολεία επισκέφτηκαν από το πρωί το χώρο του πανηγυριού, αλλά και μεγάλοι, περαστικοί, απολάμβαναν την όμορφη αυτή δράση.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε και ο διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Παντελής Τσαλουχίδης, ότι μαθητές του Λυκείου, πρώην μαθητές του Γυμνασίου, προσφέρθηκαν εθελοντικά με μεγάλη διάθεση, να συμμετάσχουν σε αυτή την πανέμορφη διοργάνωση.

Την οργανωτική και επιστημονική καθοδήγηση των μαθητών ανέλαβαν η κ. Νίκα και ο κ. Σισμανίδης, καθηγητές Χημείας και Φυσικής αντίστοιχα, εμπνευσμένοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν τη γνώση και το μεράκι να κάνουν τη «ρουτίνα» του μαθήματος, ελκυστική κι γοητευτική δραστηριότητα.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected