Football League

Αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα!

Στη 10η θέση υποχώρησε η Κέρκυρα λίγη ώρα πριν τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το FL News, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την αφαίρεση δύο βαθμών από την ομάδα του Ιονίου λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, με αποτέλεσμα να υποχωρεί στους 42 πόντους. Βέβαια, η τιμωρία είναι εφέσιμη, οπότε η βαθμολογία δεν γίνεται να επικυρωθεί και για τη 10η θέση στην οποία βρίσκονται πλέον οι «κυανέρυθροι».

Παράλληλα έγιναν γνωστές οι ποινές που αφορούν στις ματαιώσεις αγώνων της Σπάρτης απέναντι σε Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό. Από τους Λάκωνες αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση και επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 16.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (22/4/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (5/5/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected