Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με αιχμές για τα θεσμικά όργανα

Νέα ανακοίνωση από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που καταγγέλλει τα θεσμικά όργανα και συγκεκριμένα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που δεν διεξήχθη ποτέ.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ΓΑΣ στο facebook (ΕΔΩ) και παρουσιάζεται αυτούσια.

Αναλυτικά :

“Aπορίες απογοήτευση κ ντροπή δημιουργούν οι εκθέσεις των θεσμικών οργάνων (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ….ΕΠΣΗ) που ήταν υπεύθυνα για την διεξαγωγή του αγώνα play off της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ ΑΛ/ΝΔΡΕΙΑΣ κ στις οποίες βασίστηκε η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΗ,– που μετατρέπει το θύμα σε θύτη.
Απορία γιατί δεν τηρήθηκε το αρχικό σχέδιο που είχε συμφωνηθεί με τον αστυνομικό διευθυντή κ την επιτροπή αγώνα της ΕΠΣΗ Κ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ:.

Απορία για την ελλειπή αρχική αστυνομική δύναμη, ενώ άλλα είχαν συμφωνηθεί.
Απορία για την μη συνοδεία της ομάδας μας όχι μόνον από το αρχικό σημείο αναχώρησης…Ε.Α.Κ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ….αλλά κ την στιγμή εισόδου της αποστολής μας στον αποδυτηριακό χώρο.
Απορία γιατί άφησαν να βρίσκονται μπροστά στον χώρο των αποδυτηρίων 50-60 άτομα του ΠΑΟΚ ΑΛ/ΝΔΡΕΙΑΣ.
Απορία γιατί ενώ είχε συμφωνηθεί να τοποθετηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ΑΛ. στην μακρινή από τα αποδυτήριά μας κερκίδα, αυτοί κατέλαβαν την διπλανή ,όπου η απόσταση που χώριζε τα κάγκελα της κερκίδας από την πόρτα των αποδυτηρίων μας ήταν μόνον ενάμισι (1,50 )μέτρο.
Απορία για την αδράνεια που επέδειξαν οι παρεβρισκόμενοι αστυνομικοί την ώρα των επεισοδίων.
Απορία σκεπτικισμό κ έντονο προβληματισμό για την έκθεση που συνέταξε ο υπεύθυνος της αστυνομικής δύναμης κ δεν αναφέρει πουθενα τον ξυλοδαρμό των δύο ποδοσφαιριστών μας (ΙΩΑΚΙΜΕΙΔΗ….ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ) Κ του μέλους της ΕΠΣΗ κ ΚΕΣΙΔΗ…αλλά συμβιβάζει τα πράγματα αναγνωρίζοντας την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομαδας μας,κατά την είσοδό της στα αποδυτήρια ως αψιμαχίες δύο πλευρών….

Και εσείς κύριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΕΛΙΟ παρατηρητή του αγώνα κ ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟ υπεύθυνε για την διοργάνωση του πρωτ/τος τη Α1, δεν έιδατε την επίθεση κατά την είσοδο της ομάδας μας.
Αν όχι τότε γιατί μας διαβεβαιώνατε ότι θα αναφέρετε την επίθεση τις απειλές κ τους ξυλοδαρμούς.Τι άλλαξε κ η έκθεσή σας είναι ¨λευκή”¨.
Δεν είδατε ούτε τον προπηλακισμό του κ ΜΟΥΧΤΑΡΗ κ την ¨μεταφορά’ του από τον χώρο των αποδυτηρίων στην κερκίδα από ένα σύνολο ατόμων με τα διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ ΑΛ/ΝΔΡΕΙΑΣ.
Δεν έχει σημασία ποιος κτύπησε…….. κοι ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Κ ΜΟΥΧΤΑΡΗ τον κ ΚΕΣΙΔΗ….ποιος κτύπησε κύριοι τον ΙΩΑΚΙΜΕΙΔΗ Κ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ….αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι η έκθεσή σας κτύπησε την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του πρωταθλήματος κ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ αυτών που σας όρισαν σε αυτή τη θέση.
Κ εσείς κε ΜΟΥΡΤΖΙΛΑ που στην σύντομη θητεία σας στην θέση του προέδρου, τόσα πολλά μη ομαλά γεγονότα συνέβησαν (αποχωρήσεις ομάδων..διακοπη αγώνων…αλλαγη γηπέδων για την διεξαγωγη αγωνων play off τρεις φορές σε δύο ημέρες κλπ) δεν σας άγγιξε καθόλου το γεγονός ότι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κ η επικοινωνία σας με στελέχη της ομάδας μας έγινε 2 ημέρες μετά το γεγονός?
Η πολιτική σας φιλοδοξία δεν σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για το απλό το ανθρώπινο……….
Ειλικρινά αισθανόμαστε ΝΤΡΟΠΗ κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για την παραποίηση ή συγκάλυψη των όσων συνέβησαν την ΚΥΡΙΑΚΗ ….ΝΤΡΟΠΗ για εσάς που μας εκπροσωπειται κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ που σας ….ανεχόμαστε…….
Επιφυλλασόμεθα για την νομική διεκδίκηση της αλήθειας… ……..

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected