Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωταθλητής στη Γ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας ο Άχθος Αρούρης!

Την κατάκτηση του τίτλου του Υπερπρωταθλητή στη Γ Ερασιτεχνική πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Άχθος Αρούρης!

Η νεοσύστατη ομάδα επικράτησε με 2-1 της Δόξας Κυψέλης και σήκωσε την κούπα, παρουσία 200 περίπου φιλάθλων του που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό, παρά το γεγονός πως οι ομάδες προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια, με τους τυπικά γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο γκολ στο πρώτο μέρος και να εδραιώνουν ουσιαστικά την τελική τους επικράτηση.

Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Αλέξης Πύρκας, ο οποίος επέστρεψε δυναμικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, ενώ η πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου, Δόξα μείωσε στο 65 με γκολ του Καραμπάση.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, η ΕΠΣ Ημαθίας παρέδωσε τα Κύπελλα στους πρωταθλητές των δύο ομίλων αλλά και αυτό στον Υπερπρωταθλητή της κατηγορίας, τον Άχθο Αρούρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Ποζιάδη

Συνθέσεις

Άχθος Αρούρης : Σούλο, Λάιος, Πύρκας (89′ Μανουράς), Ελευθεριάδης, Τσιρέλας, Ταυλίκος Γ. (70′ Αβραμίδης), Κατσαπελίδης, Καραπεΐδης (85′ Θεοδωρίδης), Ιγνατιάδης (46′ Γκαλίτσιος), Γιαγλής, Τσέος

Δόξα Κυψέλης : Θεολόγης, Ζησιόπουλος, Λέσι, Ζυμάρας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αχλατλής (65′ Γιδαρόπουλος), Κοντόπουλος Ν., Κοντόπουλος Φ. (65′ Αποστολόπουλος), Παναγιωτόπουλος (65′ Μπουλγκούρας), Καραμπάσης

δείτε φωτογραφίες από την απονομή και τους πανηγυρισμούς :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected