Κατηγορίες
Διάφορα

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές του “1ου Θερινού Κουδουνιού”! (photos)

“Το 1ο Θερινό Κουδούνι”: Ένα πολύχρωμο πανηγύρι παιχνιδιού και χαράς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας!

Αφορμή για παιχνίδι, χαρά, ξέσπασμα μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά, ήταν για τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας το «1ο Θερινό Κουδούνι», που οργανώθηκε για τρίτη χρονιά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Γεμάτη η αυλή του Σχολείου από παιδιά από τις 5.30 μέχρι και τις 9 το βράδυ, αλλά και ανάμεσά τους οι γονείς και οι δάσκαλοι, όλοι με τη χαρακτηριστική κόκκινη μπλούζα του εθελοντισμού, να τα βοηθούν στα παιχνίδια τους και να συμμετέχουν στη χαρά τους.

Στην αυλή του Σχολείου η διαδραστική γιορτή που οργανώθηκε τα είχε όλα:

Παιχνίδια, αθλήματα, face painting, γαλλικές πλεξούδες, χειροτεχνίες, καραόκε, φαγητό, παγωτά, δροσιστικά ροφήματα αλλά και ένταξή των μαθητών με έξυπνους τρόπους στην ιδέα της ανακύκλωσης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μάγδα Ναζλίδου – Ασίκη είπε στη Φαρέτρα για τους στόχους και το αποτέλεσμα της οργάνωσης της γιορτής:

«Οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι ήδη από την πρώτη χρονιά. Θέλαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, που τόσο κουράζονται μέσα από τη μαθησιακή διαδικασία, την εκτόνωση που προσφέρει μια τέτοια γιορτή, προαναγγέλλοντας συνάμα και τον ερχομό του καλοκαιριού. Θέλαμε τα παιδιά μας να μας δούνε δίπλα τους όλους μαζί, γονείς και δασκάλους, να φροντίζουμε για τη διασκέδασή τους και να τη χαιρόμαστε.

Όσο για το αποτέλεσμα, φάνηκε πως οι επιφυλάξεις της πρώτης χρονιάς έχουν όχι μόνο υποχωρήσει, αλλά τις έχει διαδεχτεί ένα κλίμα συνεργασίας και αυθόρμητου εθελοντισμού, που μας γεμίζει χαρά.»

Στο πολύχρωμο πανηγύρι των παιδιών, συμμετείχαν βέβαια με ιδιαίτερη περηφάνια παππούδες και γιαγιάδες, έχοντας μέσα στην ιδιαίτερη αυτή γιορτή τη δική τους ξεχωριστή θέση.

δείτε φωτογραφίες στο faretra.info

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected