Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η πιο καθοριστική αγωνιστική στη Β Ερασιτεχνική. Όλα τα σενάρια

Την 5η αγωνιστική του προγράμματος περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play off στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής.

Τόσο στον 1ο όμιλο όσο και στον 2ο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, εκτός της δεδομένης ανόδου για την ΑΕΠ Βέροιας (που έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια) αλλά και της μη διεκδίκησης των προνομιούχων θέσεων από τους ΠΑΟ Παλατίτσια και ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Το πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου και τα Λευκάδια, εκεί όπου οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και με νίκη, κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, τα play off αποτελούν ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα και μετρούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα στις 6 αγωνιστικές. Αν και τότε υπάρχει ισοβαθμία, τότε μετρά η διαφορά τερμάτων.

Σπουδαία το ματς και στον 1ο όμιλο, ειδικότερα αυτό στον Σταυρό, όπου Θύελλα και ΠΑΟΚ Κουλούρας θέλουν μόνο νίκη, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Αν επικρατήσουν οι “πράσινοι”, τότε μειώνουν τη διαφορά στον έναν βαθμό και προσδίδουν άμεσα δραματικό…τόνο στην τελευταία αγωνιστική, ωστόσο αν οι “ασπρόμαυροι” φύγουν με το διπλό (ή ακόμη και την ισοπαλία) από τον Σταυρό, τότε πανηγυρίζουν αυτόματα την άνοδο.

Νίκη μόνο στο πρόγραμμα και για τον Ολυμπιακό Λουτρού, που αγωνίζεται στα Παλατίτσια. Σε αυτή την περίπτωση δεν τον ενδιαφέρει καν το αποτέλεσμα στον Σταυρό, ωστόσο σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, δεν επιθυμούν νίκη της Θύελλας.

Αναλυτικά το αυριανό (22/5, 17.00) πρόγραμμα :

1ος όμιλος
Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας
ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού

Βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός Λουτρού 43
2 ΠΑΟΚ Κουλούρας 42
3 Θύελλα Σταυρού 38
4 ΠΑΟ Παλατίτσια 30

2ος όμιλος
ΑΣ Γιαννακοχωρίου – ΑΕΠ Βέροιας
Αστέρας Τριποτάμου – Λευκάδια

Βαθμολογία

Β
1 ΑΕΠ Βέροιας 61
2 Αστέρας Τριποτάμου 48
3 Λευκάδια 48
4 ΑΣ Γιαννακοχωρίου 42
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected