Super League 1 - Γενικά

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βαρέλα οδεύει προς ΗΠΑ!

Άσχημα τα νέα για τον ΠΑΟΚ αφού ο Φερνάντο Βαρέλα, απάντησε αρνητικά στον Δικέφαλο και θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το Sportime, οι “ασπρόμαυροι” περίμεναν την τελική απάντηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού μετά την πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών που του έκαναν με συνολικές αποδοχές 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τελικά σήμερα ο Βαρέλα είπε “όχι” στους πρωταθλητές Ελλάδας αφού θα συνεχίσει την καριέρα τους στις ΗΠΑ με τον ΠΑΟΚ να χάνει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας που κατέκτησε σε τρία χρόνια τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα.

Τέλος ο Κάκκο

O Γιώργος Κάκκο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιο του με τους «ασπρόμαυρους» έληξε, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να λέει το δικό του «αντίο» στον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Γιώργος Κάκκο την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας σε 23 συμμετοχές δύο γκολ και μια ασίστ, όμως μετά από 10 χρόνια παρουσίας στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτισε τους «ασπρόμαυρους», ετοιμάζοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του νεαρού ποδοσφαιριστή:

«Ήμουν 12 χρονών όταν φόρεσα για πρώτη φορά αυτή τη φανέλα. Ακολούθησαν άλλα 10 χρόνια γεμάτα εμπειρίες! Η ζωή μου συνδέθηκε άμεσα με αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την συμπαράσταση, τις σπουδαίες στιγμές που είχαμε και τις ευκαιρίες που μου δώσανε! Ένας κύκλος κλείνει όμως ένας άλλος ανοίγει. Ευχαριστώ για όλα!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected